Öğrencilerden büyük başarı

Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Ülke genelinde Temel Eğitimden OrtaÖğretime geçiş sınavında (TEOG) tüm soruları full yaparak başarı elde eden 19 öğrenci için tören düzenlendi.

Öğrencilerden büyük başarı


Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Ülke genelinde Temel Eğitimden OrtaÖğretime geçiş sınavında (TEOG) tüm soruları full yaparak başarı elde eden 19 öğrenci için tören düzenlendi.

Kdz. Ereğli Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Başarılı olan 19 öğrenici ile okul yöneticilerinin katıldığı törende konuşan İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, Bu mutluluğu bizlere yaşattıkları için tüm öğrenci, veli ve yöneticilerimizi yürekten kutluyorum “dedi.

Törende Açılış Konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Temel ortaöğretime geçiş sınavında

19 öğrencinin 100 tam sorunun tamamını yapmak suretiyle tam puan aldığını dile getirerek şunları söyledi; “Temennimiz ikinci TEOG sınavımızda aynı başarıyı gösterebilmekleri, Tabi bizleri şu acıdan sevindirdi, Hem öğretmen, Hem öğrencilerimizin yöneticilerimizin, Tüm idarecilerimizin ve başta eğitime sonsuz destek veren sayın Kaymakamımızın bu emeklerinin boşa gitmediği anlamına geliyor. Biz öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyoruz, kendilerine teşekkür ediyoruz ”dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ise yaptığı konuşmasında, Böyle bir mutluluğu yaşattıkları için tüm öğrenci, veli ve yöneticilere teşekkür ederek şunları söyledi;

Böyle bir mutluluğu bizlere yaşattıklarından dolayı genç çocuklarımıza öğrenci velilerimize, başta emeği geçen okul müdürü ve öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, gerçekten 19 öğrencimizin full çekmesi bizi mutlu etti ve bu başarışlarının katlanarak devam edeceği inancı ile hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

TEOG sınavında Başarılı olan öğrencilerin isimleri şu şekilde;

Mert Enes Karlı - Atatürk Ortaokulu, Ayten Türk - Cumhuriyet Ortaokulu,Azim Talha Açıkgözoğlu - Cumhuriyet Orta Okulu

Agit Sefkan Balcı - Kdz Ereğli Özel Fatih Orta Okulu

İbrahim Hulusi Yılmaz - Kdz Ereğli Özel Fatih Orta Okulu

Veysel Bayraktar - Kdz Ereğli Özel Fatih Orta Okulu

Yusuf İslam Şirin - Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu

Umut Doğan - Ted Kdz Ereğli koleji Vakfı Özel Ortaokulu

Ekin İrem Güner - Ted Kdz Ereğli koleji Vakfı Özel Ortaokulu

Can Kınay - Ted Kdz Ereğli koleji Vakfı Özel Ortaokulu

Hilmi Burak Özdemir - Ted Kdz Ereğli koleji Vakfı Özel Ortaokulu,Nur Deren Sakin - Ted Kdz Ereğli koleji Vakfı Özel Ortaokulu,Janset Şen - Turgut Reis Ortaokulu,Kıvanç Doğanay - Utku Koleji Özel Ortaokulu,Gaye Yüce - Utku Koleji Özel Ortaokulu,Nazlı Özdemir - Utku Koleji Özel Ortaokulu,Berkant Yağız - Utku Koleji Özel Ortaokulu,Pelinsu Günebakan - Utku Koleji Özel Ortaokulu

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER