Öğretmelere anlamlı jest

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle İlçede bulunan bazı okulları ziyaret etti.

Öğretmelere anlamlı jest

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, 24 KasımÖğretmenler günü sebebiyle İlçede bulunan bazı okulları ziyaret etti.

1 Kasım Genel seçimleri süresince yoğun bir şekilde çalışanAK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları, seçim sonrasında da çalışmalarını aralıksızolarak sürdürüyor. AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Şengül Albayrakve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Erdemir,Cumhuriyet, Nimet, Orhanoğuz ve Atatürk okullarını ziyaret ederek, Öğretmenlerekaranfil takdim etti.

ÖĞRETMENLERE ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Albayrakziyarette yaptığı konuşmasında, Öğretmenlere anlamı bir jest yapmakistediklerini belirterek şunları söyledi:

24 Kasım biliyorsunuz 1981 yılından beri ÖğretmenlerGünü olarak kutlanıyor. Aynı zamanda bu tarih, Millet Mekteplerinin açılışı veCumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün Başöğretmenlik unvanı aldığı birgün.   Öğretmenler iyi yetişmişöğrencilerin eğitimine katkıda bulunarak, ülkemizin çağdaş dünyada yerinialmasında önemli bir rol üstlenmektedirler. Onları yeri hiç bir zamantartışılmaz ve en büyük saygıyı hak etmektedirler. 

ZİYARETTEKARANFİL TAKDİM ETTİLER

Bizlerde Kadın kolları olarak öğretmenler gününü kutlamakiçin Erdemir, Cumhuriyet, Nimet, Orhanoğuz ve Atatürk Okullarına giderek, çokdeğerli öğretmenlerimize karanfil takdim ettik. Bizimle alâkadar olan tüm müdürve müdür yardımcılarına da teşekkür ediyoruz. Diğer okulları da ziyaret etmekistemiştik ama zaman darlığı sebebiyle bu düşüncemizi gerçekleştiremedik.Buradan gidemediğimiz okullardaki öğretmenlerinde öğretmenler gününükutluyoruz. İyi varsınız, Tüm Öğretmenlerin bu anlamlı günü kutlu olsun”

BAYAN ÇAKIR’DA HAZIRBULUNDU

Kadın Kollarının gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde, çoksayıda parti yöneticisinin yanı sıra Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. FatihÇakır Eşi İlknur Çakır’da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER