ÖĞRETMENLERE,SERTİFİKALARI VERİLDİ

ÖĞRETMENLERE,SERTİFİKALARI VERİLDİ
gundemeregli.com- Zonguldak Milli Eğitim Müdürülüğü tarafından Mesleki ve Teknik Eğitim GenelMüdürlüğü, TÜBİTAK ve İntel işbirliğinde gerçekleştilen, Teknoloji ve Girişimcilik Programını tamamlayan öğretmenlere sertifikaları verildi.
Zonguldak Milli Eğitim Müdürülüğü tarafından Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, TÜBİTAK ve İntel işbirliğinde gerçekleştilen, Teknoloji ve Girişimcilik Programı kapsamında düzenlenen 40 saatlik eğitim programını tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi.
Zonguldak´taki ilçelerdeki 20 öğretmenin katılımıyla düzenlenen gençlerin 21. yüzyılda çalışabilmesi ve rekabet edebilmesi için gereken bazı becerileri kazanmalarına olanak tanıyacak şekilde tasarımlanmış bir eğitim programının yanı sıra Teknoloji Okur-Yazarlığı, Eleştirel Düşünme, İşbirliği ve Girişimcilik becerilerinin kazandırılması hedeflendiği eğitim prrogramına Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden Makine Teknolojileri Öğretmeni Ercan Acar, Elektrik ve Elektronik Bölümü Öğretmeni Ender Sinan Şan´da katıldı.
5 gün süre ile verilen eğitimde öğretmenlere eğitim ağırlıklı olarak hedeflenen kazanımlara ulaşma adına kullanılan öğretim stratejileri ve yöntemleri üzerine bilgiler verildi.
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2012, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER