OKULLARIN SON DURUMU

Okulların tatil edilip, edilmemesi konusuunda bilgi almak isteyen öğrenci ve velileri gazetelerin internet sitelerine akın etti. Yalnız, yetkillerden kar tatili haberi alamadılar.

OKULLARIN SON DURUMU
gundemeregli.com-Ereğli ve Alaplı’da aralıklarla yağan kar vatandaşlara zor anlar yaşattı.  Bazı köylere elektrik verilemezken, bazı köy yolları da kapandı.

Karın zaman zaman yağması ve şiddetini artırmaması tatil bekleyen öğrencilerin bu beklentisini boşa çıkardı.

 

Ereğli ve Alaplı’da Kaymakamlıklar tarafından Perşembe ve Cuma gününü kapsayacak şekilde okulların tatil edilmesi ile ilgili her hangi bir açıklama yapılmadı.

Ereğli ve Alaplı ilçelerinde akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı etkisini artırarak devam etti. Kent beyaza bürünürken, Ereğli ve Alaplı Kaymakamlığı tarafından henüz okulların tatil edilmesi ile ilgili her hangi bir açıklama yapılmadı.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ise dün akşam saatlerinde sosyal medyadan okulların tatil olmayacağına yönelik mesajlar yayınladı.Okullar ile ilgili tüm detayları sitemizden takip edebiliriz..

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2013, 08:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
2441
2441 - 10 yıl Önce

Koylerde hala kar yagiyo bu ne ya hic kaymakam biİ dusunmuo

ilyas YAVUZ
ilyas YAVUZ - 10 yıl Önce

hiç ögrenciyi düsünen yk buıne boyle yaaaa isyannnn

öğretmen
öğretmen - 10 yıl Önce

Kaymakami alip bizim gorev yaptigimiz okula goturmek istiyorum bizim cektigimiz skntiyi oda cekmeli can korkusunu yasamali yollar viraj 1 metre kar var allahin dagi merkezdekiler rahat gidip geliyor onu anladikta bzim ne gunahimiz var bize birsey olsa vebalini ustenecekler mi acaba?

SIRADAKİ HABER