ORMANLI İLKOKULU-ORTAOKULU TÜRKİYE 2.Sİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2013-2014 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 81 il arasında Kdz Ereğli Ormanlı ilkokulu ve Ortaokulu Türkiye 2.si oldu.

ORMANLI İLKOKULU-ORTAOKULU TÜRKİYE 2.Sİ OLDU
gundemeregli.com-Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2013-2014 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 81 il arasında Kdz Ereğli Ormanlı ilkokulu ve Ortaokulu Türkiye 2.si oldu.

ZONGULDAK’IN GURURU OLDULAR

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2013-2014 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 81 il arasında ilk 10´a girme başarısını elde eden Kdz Ereğli Ormanlı İlkokulu ve Ortaokulu Türkiye ikincisi olarak Ankara´da dereceye giren okulların belirlendiği ödül törenine katıldı.Türkiye genelinde Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 81 il arasında ilk 10´a girme başarısını göstererek finale kalan Kdz Ereğli Ormanlı İlk ve Ortaokulu 10 okul arasından 2. Seçilerek kalite beratı aldı.2.lik ödülünü Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı´dan alan Ormanlı İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya ile Öz değerlendirme Ekibi üyeleri ve okul öğretmenleri Okul Aile Birliği Başkanı Havva Kaçar büyük bir mutluluk yaşadı.Zonguldak il Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Naci Kılıç ’nda katıldığı törende Kdz. Ereğli Ormanlı İlk ve Ortaokulu da Türkiye 2.incisi olarak Zonguldak´ın gururu oldular.

KALİTE BERATINI MİLLİ EĞİTİM BAKAN NABİ AVCI VERDİ

Zonguldak il Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, 81 il arasında Kdz Ereğli Ormanlı İlkokul ve Ortaokulu yılın kaliteli okulu kategorisinde Türkiye 2.si olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek “MEB 2013-2014 Öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 81 il arasında Kdz Ereğli Ormanlı İlkokul ve Ortaokulu yılın kaliteli okulu kategorisinde Türkiye 2.si olması bizleri gururlandırdı. Okulumuz kalite beratını Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı´dan aldı. Milli Eğitim Bakanımız emeği geçen herkese teşekkür etti. Bizi onure etti. Mutluluğumuzu kelimelerle ifade etmek mümkün değil, belde okulumuzun bu başarıları örnek teşkil etmektedir. Geçen Yılda aynı okulumuz Yılın Kaliteli Ekip Katagorisnde Türkiye 2.cisi Eğitimde yenilikçiler ödülünde Türkiye 1.cisi olmuştu İlimizin eğitimde daima ileriye doğru gelişmesinde her zaman desteklerini esirgemeyen ilimiz milletvekilleri Prof.Dr. Ercan Candan, Köksal Toptan, Özcan Uulupınar’a Valimiz Ali Kaban a şube müdürlerimiz Ercan Kâhya’ ya Engin Mutlu’ya EKYS İl formatöri Burcu Kılıç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

İLÇEMİZİ ÜLKE GENELİNDE TEMSİL ETMİŞTİR

Kdz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Naci Kılıç ise yaptığı konuşmada, “Okulumuz Temel Öğretim Kategorisinde yılın kaliteli okulu olarak Türkiye 2.si olmuştur. İlçemizi ülke genelinde temsil etmiştir. İlçemiz adına gurur verici mutluyuz. İlçemiz okulları Eğitimde ülke genelinde güzel başarılara imza atmaktadır. Bu başarılarından dolayı Başta okulumuz yöneticilerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Ayrıca ilçede ülke genelinde başarılara imza atan tüm okul müdürlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum. Eğitimin gelişmesinde her zaman destek veren ve yanımızda olan Milletvekilimiz Ercan Candan’,a Valimiz Ali Kaban’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Turgut Özbek ve Kaymakamımız İbrahim Çay’a teşekkür ediyorum “dedi.

TARİFİ OLMAYAN BİR MUTLULUK

Bir belde olarak kısıtlı imkanlara rağmen ülke genellindeki okullar arası finale kalarak Türkiye ikincisi olarak, Berat’ı Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’dan almanın tarifi mümkün olmayan mutluk olduğunu belirten Kdz Ereğli Ormanlı İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya şunları söyledi; Bir belde okulu olarak kısıtlı imkanlarla ülke genelindeki okullar arasında finale kalarak ilk ülke genelinde Türkiye ikincisi olmak ve kalite beratımızı bakanımızın elinden almak tarifi mümkün olmayan bir mutluluk bu başarıda görev yaptığım 4 yıllık süreç içerisinde okulumuzda görev yapan ayrılan ve hala görevlerine devam eden tüm öğretmenlerimizin okul Aile Birliği başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin işbirlikçilerin velilerimizin, öğrencilerimizin kısaca herkesin bir emeği var. Bize destek olan herkes ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum, Eğitimde çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

Sarıkaya, aynı zamanda Ben bu süreçte okulumuzu sürekli cesaretlendiren her daim yanımızda olan Sayın Kaymakamımız İbrahim Çay’a yine bu süreçte her daim zamanlarını ayıran desteklerini esirgemeyen cesaretlendiren İl Milli Eğitim Müdürümüz Turgut Özbek’ e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz M.Naci Kılıç’a ekibime, öğretmenlerime, öğrencilerime, bu vesile ile bu başarıda emek sahibi söz sahibi olan tüm paydaşlarımıza okulumuzun başarılarını sürekli gündeme getiren basınımıza teşekkür ediyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 15:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
sevgi
sevgi - 10 yıl Önce

ereğlimizi gerçekten onure eden ve çok iyi temsil eden bir okul..başarılarının devamını bekliyoruz.

Onur Kalafat
Onur Kalafat - 10 yıl Önce

eEĞİTİME BAKIŞINDAKİ BÜTÜNCÜL KATİTELİ BAKIŞINDAN DOLAYI YENİ MÜDÜRÜMÜ KUTLUYORUM, BELKİ BU BENİM HAKKIM BİLE DEĞİL AMA YİNEDE KUTLUYORUM

SIRADAKİ HABER