Rektör Özer dünya şampiyonlarını kutladı

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, geçtiğimiz günlerde Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonasında takım halinde Türkiye Şampiyonluğuna uzanan Bülent Ecevit Üniversitesi sporcularını kabul etti.

Rektör Özer dünya şampiyonlarını kutladı
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, geçtiğimiz günlerde Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonasında takım halinde Türkiye Şampiyonluğuna uzanan Bülent Ecevit Üniversitesi sporcularını kabul etti. 
Rektörlük makamında gerçekleşen kabule Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gümüş ile Balkan, Akdeniz, Avrupa ve Dünya şampiyonluğu dereceleri kazanmış milli sporcular katıldı. Bülent Ecevit Üniversitesi’ni Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında başarı ile temsil eden sporcular kendilerine verilen destekten büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak elde ettikleri başarıların bu desteklere en güzel karşılık olduğunu ifade ettiler.
Şampiyonlar adına söz alan Dünya üçüncüsü Feyyaz Yazıcı “Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencisi olmaktan gurur duyuyorum. Üniversitemizde ve yüksekokulda kendimizi değerli ve özel hissediyoruz. Başta Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere tüm idareci ve akademisyenler bizi bir aile gibi sahipleniyor ve destekliyor. Bu durum karşısında bizler de daha çok çalışarak Zonguldak’ı, üniversitemizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek için ter döküyoruz.” şeklinde konuştu.
BEÜ armasını zirveye taşıyan sporcuları tek tek tebrik eden Rektör Özer, “Üniversitemizin spor alanında gururu olan Judo takımımızı yürekten kutluyor, gerek ülke sporuna ve gerekse üniversitemize kattığınız değer, elde ettiğiniz uluslararası başarıların daim olmasını diliyorum. Sizler milli armamızı ve üniversitemizi en güzel şekilde temsil ediyorsunuz. Üniversitemiz elde ettiğiniz başarıları sürdürmeniz adına ihtiyaç duyduğunuz her türlü imkânı sizlere sağlamaya devam edecektir. Üniversitemizin iki sporcusunun da 2016 Rio Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olmasını heyecan verici bir gelişme olarak karşılıyorum. Bu yılda Türkiye Şampiyonu olarak milli takım düzeyinde Zagreb-Rijeka’da gerçekleşecek olan Avrupa Üniversiteler Şampiyonası’nda ülkemizi ve üniversitemizi başarı ile temsil edeceğinize inanıyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzun her geçen yıl yükselttiği başarı çizgisi dolayısıyla başta Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gümüş olmak üzere tüm akademik ve idari personelimizi tebrik ediyorum” dedi.
Rektör Özer görüşmenin son bölümünde şampiyon sporculara üniversitenin çeşitli armağanları takdim etti.
Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 06:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER