SERVİSCİLER VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

SERVİSCİLER VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ
gundemeregli.com- Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Umu Servis Araçları Derneği (USAD) 2012-2013 eğitim-öğretim yılının bir hafta sonra tatile girecek olması nedeniyle veda yemeği düzenledi.
Kdz. Ereğli’de 120 üyesi bulunan USAD’ın 2012-2013 eğitim-öğretim yılına veda yemeği Ereğli Belediyesi´ne ait plaj tesislerindeki bir restaurantta gerçekleştirildi. 1998 yılında derneğin kurulması ile birlikte servis araçlarının büyük bir dayanışma içerisine girdiğini belirten USAD Başkanı Mustafa Demirtaş “Bu gün burada tüm servis araçlarının sahipleri ve şoförleri ile birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan son derece mutluyum. Bu birlikteliğimiz yeni yaptığımız kongrenin ardından devam edecek. Sizlerle birlikte bu tür organizasyonlarımız devam edecek” dedi.
Gecede, 1998 yılından bu yana dernekte başkanlık yapanlar ile bir önceki yönetimde görev alanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketleri verildi. Geceye Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Ahmet Küçük, Ereğli Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ile şok sayıda servis aracı sahibi ve şoförleri katıldı.
Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2013, 04:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER