SON DAKİKA! KAYMAKAM AÇIKLADI. ALAPLI´DA OKULLAR TATİL Mİ, DEĞİL Mİ?

Zonguldak ve Ereğli´de kar nedeniyle okulların tatil edilmesi sonrasında gözler Alaplı´ya çevrildi. Yalnız Alaplı´da kar tatili yok.

SON DAKİKA! KAYMAKAM AÇIKLADI. ALAPLI´DA OKULLAR TATİL Mİ, DEĞİL Mİ?
gundemeregli.com- Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, yarın (pazartesi) günü için kar tatili bulunmadığını yineleyerek,  Gümeli beldesi hariç tüm okul öğrencilerin okullarına gitmesini istedi.
Gazetemiz Muhabirinin Bu akşam (Pazar akşamı) 21. 40 civarında telefonla görüştüğü Malğaç aldıkları kararda bir değişiklik olmadığını belirterek, Yarın (Pazartesi) günü  tüm ilk orta ve lise okullarında normal eğitim ve öğretimin devam edeceğini söyledi. Malğaç veli ve öğrencileri uyardı.   
Alaplı merkezde ve köylerinde bulunan okullarda öğrenim gören tüm öğrencilerin okullarına gitmesini isteyen Malğaç, Alaplı´da Gümeli beldesi dışında kar tatili yok.Tüm okullar  Eğitim devam edecek. Salı ve Çarşamba günü ilçemizde ciddi bir şekilde kar yağışı bekliyoruz. Karın yağışına göre idari tatil yapabiliriz. Şimdilik kar tatili yok şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2013, 20:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
nihat gökay
nihat gökay - 7 yıl Önce

sayın kaymakam köylerde kar diz boyu alaplıya nasıl gönderecez okullara merkezde kar olmaya bilir ama köylerde evden dışarı çıkamıyoruz

begûm .------------
begûm .------------ - 10 yıl Önce

Hangi tarih bu?

Gül Günay
Gül Günay - 5 yıl Önce

Heryer karla kaplı, çocuklar nasıl gidecekler, kar tatili gerekmiyor mu

Emirhan
Emirhan - 4 yıl Önce

Çocukları bu havada nasıl okula göndereceğiz arkadaşlar yani biri bisey desin

SIRADAKİ HABER