TABLET BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLDİ

Birinci ve ikinci öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.

TABLET BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLDİ
gundemeregli.com-Alaplı Kabalar Dereli Mahallesi Camii’nde yaz Kur’an kursuna devam eden öğrenciler için kapanış töreni düzenlendi. Birinci ve ikinci öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.

Programa Akçakoca Döngelli Cami İmamı Nahit Açıksöz de katıldı.

Dereli Camii’nde yapılan törene, çok sayıda vatandaş katıldı. Kurs öğreticisi Cami İmamı Nazım Aydemir yaz sezonu boyunca okuttuğu öğrenciler programda Kur’an-ı Kerim, hadisler, dualar, ilahiler, şiirler, vecizeler okudu. Bir buçuk iki aydır biz görevdeyiz çocuklarla beraber, Kur’an kursundayız. Çocuklarımız isteyerek camiye geldiler. Çocukların bunu yaşamalarını istemedim. Öncelikle Kur’an kursunu çocuklara sevdirmeyi amaçladık. Yeri geldi çocuklar oynadılar. Böyle ders işledik. İstedim ki, çocuklar camiye isteyerek istekli gelsinler. İnşallah bunu başarmışızdır. Başardığımızı velilerden gelen destek sayesinde anladık. Ben Kur’an kursuna geldiğim zaman bütün stresimi sıkıntımı atıyordum. Çocukların bir süre okuması bir ayet okuması beni tamamen rahatlatıyordu. Çocuklardan ziyade bu hizmetin bana daha çok faydası olduğunu düşündüm.” dedi.

Veliler ise kurs Öğreticisi Nazım Aydemir’e teşekkür ederken yaz sezonunda Kur’an kurslarına devam eden öğrenciler ise kurslardan son derece memnun kaldıklarını ve öğretmenlerine de teşekkür ettiklerini belirtti.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2013, 07:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER