TED KOLEJİNDEN GÖRKEMLİ MEZUNİYET ŞÖLENİ

TED Kdz Ereğli Koleji tarafından 2013-2014 Eğitim -Öğretim yılı Lise mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

TED KOLEJİNDEN GÖRKEMLİ MEZUNİYET ŞÖLENİ


gundemeregli.com
-TED Kdz Ereğli Koleji tarafından 2013-2014 Eğitim -Öğretim yılı Lise mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

TED Kdz Ereğli Koleji, Okul bahçesinde gerçekleştirilen görkemli mezuniyet töreni ile 2013-2014 yılı mezunlarını verdi.

Yoğun katılımın olduğu törene, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulu kurucusu Ahmet Orhan Oğuz,TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Celal Bozkuş , TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Temsilcisi Kaan Fidan okul yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

1 Mart 2014’te Ankara da yapılan 17. Liseler arası Vodafone freezone müzik Yarışmasında Ereğli’yi başarı ile temsil eden Ted Kdz Ereğli Koleji öğrencilerinin seslendirdiği parça izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından söz alan TED Kdz. Ereğli Vakfı Lisesi Müdürü Selim Aslankaya, “Kdz Ereğli Ted Kolejinin öğrencilere çok şey verdiğini, bunu sonraki yıllarda çok daha iyi anlayacaklarını dile getirdi. Okulun Ereğli’deki tüm olanakları öğrencilerinin önünü serdiğini, öğrencilerinin okullarına ve bu topluma kendilerini borçlu hissedeceklerini, beklentilerin bu borcu toplumu aydınlatarak ödemeleri gerektiğini ifade etti. Toplum olarak zor ve sıkıntılı günler yaşadıklarını, yaşanılan sıkıntılardan, güçlüklerden toplumu kurtaracak olanların yine öğrencilerin olduğunu söyledi”

HEDEFLERİNE DOĞRU YOLA ÇIKTILAR

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Temsilcisi Kaan Fidan ise yaptığı konuşmada;”Öğrencilerinin eğitim hayatlarının önemli bir bölümünü bugün tamamladığını ve yeni hedeflere doğru yola çıkıldığını dile getirdi. Öğrencilerinin farklı yerlerde farklı okullarda eğitime devam edeceklerini ifade eden Fidan, Öğrencilere Farklılıkların kendilerini zenginleştireceğini ,bilimsel düşünceyi ilke edinmelerini, ön yargılardan uzak durmalarını ve çevrelerine kayıtsız kalmamalarını tavsiye etti.

ÖĞRENCİLERİN YAPTIKLARI DAVRANIŞI ÖRNEK GÖSTERDİ

Öğretmenler adına söz alan TED Kdz. Ereğli Vakfı Lisesi Müdür Yardımcısı Berkan Durak ,” Ailenin önemini vurgular iken, hayat mücadelesi içinde ailelerin ihmal edildiğini bundan dolayı ailelerin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi. Öğrencilerinin son bir yıldır davranış ve yaptıkları ile herkese insanlık dersi verdiğini, toplumsal olaylarda madende hayatını kaybeden yurttaşların acılarını paylaştıklarını, onlara yardım ettiklerini dile getirerek teşekkür etti. “

ÖDÜLLER VERİLDİ…

Törende, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarına yapmış oldukları katkılardan dolayı başta Ahmet Orhan Oğuz, Mehmet Özdemir, Hüseyin Okur’a ve törende yer alamayan İhsan Çakıroğlu, Fehmi Keçeci ve Oktay Demiroğlu’nun adına plaketler verildi. Okul birincisi Gülce Kayıkçı, okul ikincisi İpek Ayrı, okul üçüncüsü Onur Gültekin’e beratları verildi ve öğrenciler duygularını, düşüncelerini paylaştıkları konuşmalar yaptı. Öğrencilere mezuniyet belgelerini ve plaketlerini TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Celal Bozkuş ve Lise Müdürü Selim Aslankaya verdi. Konuşmaların ve ödül töreninin ardından kep atılması ile tören sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER