THK ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNDU

THK ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNDU

gundemeregli.com-Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı tarafından İzmirlioğlu İlköğretim Okulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere kırtasiye yardımında bulunuldu.

Türk Hava Kurumu Kdz Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri birlikte İzmirlioğlu İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Köse´yi ziyaret ederek 2013-2014 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

THK Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu yaptığı konuşmada “THK olarak havacılık faaliyetlerinin yanısıra sosyal sorumluluk kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere defter kalem ve kırtasiye yardımını belirledikleri İzmirlioğlu İlköğretim Okuluna yaptıklarını ve THK olarak eğitime önem verdiklerini, ellerinden geldiğince imkanlar dahilinde yardımlara her zaman devam edeceklerini belirtti ”

İzmirlioğlu İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Köse´de yaptığı konuşmada “THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı ve yöneticilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ve yapılan kırtasiye yardımı için öğrenciler adına teşekkür etti”

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2013, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER