Turpçu,Utku Koleji bölgenin en iyisi

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu, Ereğli ilçesinde yapımı yeni tamamlanan 32 derslikli ve 700 öğrenci kapasiteli Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları’na ziyaret gerçekleştirdi.

Turpçu,Utku Koleji bölgenin en iyisi


Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu, Ereğli ilçesinde yapımı yeni tamamlanan 32 derslikli ve 700 öğrenci kapasiteli Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları’na ziyaret gerçekleştirdi.

Utku Koleji Şirket Müdürü Ali Çataklı’nın yanı sıra Müdür Yardımcıları Varol Hızal ile Güvenç Özveren, Şantiye Şefi Hüseyin Mert Koca ve personellerin sıcak karşılaması ile gerçekleşen ziyarette kolejde inceleme yapan Turpcu, Ereğli bölgesinde bu denli bir kurumun açılmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Ziyarette kurumu gezdikten sonra açıklamalarda bulunan Turpcu, “Sayın hocam Ali Çataklı ile uzun yılladır tanışıyoruz. Kendileri Utku Koleji’nin kuruculardır Ereğli’de bulunmam nedeniyle ara ara ziyaret etmiştim. Şimdi büyük bir sırçama yaparak çok güzel bir bina yaptılar. Bugün sınıfları ve okulu gezdik, olağan üstü sevindim ve çok güzel bir proje. İyi bir inşaat gördüm. Bu yönüyle de sevindim. Ereğli’ye layık eğitimin öncüleridir kendileri o yönüyle de mutlu oldum. Çok güzel bir müessese kazandırmışlar. Umuyorum ki bundan sonra yapacakları atakları başarılı olacaktır. Ben kendisini bu yönüyle teşvik etmek isterim bana düşen ne varsa bende yapmaya hazırım. Çocuklarımız geleceğimizin teminatı ve çok güzel bir yuvada Atatürk gençliği olarak yetişeceklerine inancım tamdır. Bu anlamda ortakları personeli ve çalışanları kutluyorum. Ereğli’ye böyle bir müessese hayırlı olsun” dedi.

ÜLKEMİZİN KALKINMASINDA BİR HARÇ KOYABİLDİYSEK NE MUTLU BİZE

Ziyarette konuşma yapan Şirket Müdürü Ali Çataklı ise konuşmasında, “Sayın vekilimizin okulumuzu ziyaretinden son derece sevindik kendilerine TBMM’de büyük başarılar diliyoruz. Söyledikleri bizi onurlandırdı ve gururlandırdı. Ereğli’ye ve ülkemize eğitim bakımından katkıda bulunduğumuz bir gerçektir. Bizde ülkemizin kalkınmasına bir harç koyabilmişsek ne mutlu bize. Bundan sonraki çalışmalarımız da bunun daha fazlası olacaktır. Ereğli halkına bunları biz armağan ediyoruz. Okulumuzu gelip görmelerinde faydalı olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda Ereğli’mize büyük bir katma değer kazandırdığımızı düşünüyorum. Emeği geçen tüm velililerimize, idarecilerimize bize destekleyen herkese teşekkür ediyorum, herkesin yolu açık olsun” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER