Ulupınar ,Eğitim Kampüsüne hayran kaldı

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Özcan Ulupınar, Kdz. Ereğli’de Özel Eğitim kurumlarının başında yer alan Utku Koleji yönetimini ziyaret etti.

Ulupınar ,Eğitim Kampüsüne hayran kaldı



AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Özcan Ulupınar, Kdz. Ereğli’de Özel Eğitim kurumlarının başında yer alan Utku Koleji yönetimini ziyaret etti. Burada Kurucu Şirket Müdürü Ali Çataklı ve Eşi Okul Müdürü Hülya Çataklı’nın yanı sıra Okul müdür yardımcıları Varol Hızal ve Güvenç Özveren tarafından karşılanan Ulupınar, Okula olan hayranlığını dile getirerek, Kurucu Şirket Müdürü Ali Çataklı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesinde ziyaretlerine devam eden Ulupınar, beraberinde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili ile birlikte Ereğli’de Eğitim kurumlarının başında yer alan Utku Kolejini ziyaret etti. Okul yönetimi tarafından bölgeye kazandırılan Eğitim Kampüsünü gezen Ulupınar, Tüm katları tek tek dolaşarak, Kampüs ile ilgili bilgi aldı. Ulupınar’ın kampus ziyaretinde İlçe Başkanı Çakır ile yaptığı tenis maçı ise renkli görüntülere sahne oldu. Kampüsün Bölgeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Ulupınar,”Kampüs tüm donanımlarıyla Öğrenciler için düşünülmüş, Böyle bir okulda okumak çocuklarımız için büyük şans” dedi.

ÇATAKLI,TEŞEKKÜR ETTİ

Utku Koleji Kurucu şirket müdürü Ali Çataklı ise Ulupınar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Utku Koleji bugün miladı yaşıyor, hepiniz Utku Kolejine geldiğiniz için, gördüğünüz için teşekkür ediyoruz. Sayın vekilimizi mecliste ikinci kez görmek istiyoruz ve destekliyoruz, sizlerle gurur duyuyoruz. Bizim yaptıklarımızı sizlerde gördünüz, değerlendirdiniz, takdir sizlerin” şeklinde konuştu.

Ziyaret Kampüs binası önünde toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER