Utku koleji yine başardı

Utku koleji yine başardı

Utku koleji yine başardı


Kdz. Ereğli İlçesi Özel Utku Koleji Ortaokulu öğrencileri, Birinci Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında olduğu gibi, 27 ve 28 Nisan tarihlerinde yapılan ikinci Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında da büyük başarıya imza attı.

Özel Utku Koleji ortaokulu Müdür Yardımcısı Varol Hızal, öğrencilerin bu başarısının kendileri gururlandırdığını belirterek gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi; Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan resmi sonuçlara göre 3 Utku’lu öğrenci ikinci TEOG sınavında sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak bölgemizin en başarılı öğrencileri olduklarını kanıtlamışlardır. Kasım ayında gerçekleştirilen birinci TEOG sınavında Utku Kolejinden Tulga Yayla, Razan Ceren Ataman ve Gönül Sandal isimli öğrenciler tüm soruları doğru olarak cevaplandırmışlardı. 27 ve 28 Nisan 2016 tarihlerinde yapılan ikinci TEOG sınavında ise yine Tulga Yayla, Cemre Çiftçi ve Eylül Erbay isimli öğrenciler sınavda sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak bu başarılarını perçinlemişlerdir. Utku koleji 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında yapılan her iki TEOG sınavında 6 öğrencisi ile sınavlarda sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak bölgemizde ilçemizin adını en güzel şekilde duyurmuşlardır “dedi.

Hızal’ın açıklamasının ardından, Özel Utku Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, Okul Müdürü Hülya Çataklı, Ortaokulu Müdürü Hasan Koca, İlkokul Müdür Yardımcısı Güvenç Özveren, öğretmenler, TEOG sınavında Başarılı olan öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER