UTKU KOLEJİ´NDEN ETKİNLİK

UTKU KOLEJİ´NDEN ETKİNLİK
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’nde eğitim-öğretim veren Utku Koleji tarafından bugün seminer düzenleneceği bildirildi.

Kdz. Ereğli Utku Koleji’nden yapılan açıklamada, konuşmacı olarak Doç. Dr. Hasan Yılmaz´ın katılacağı ve “Dersinin değil, öğrencinin öğretmeni olabilmek”  konulu seminerin tüm öğretmenlere yönelik olarak gerçekleştirildiği ifade edilirken şu görüşlere yer verildi:

“7 Mart Cuma günü  Ereğli ve hatta Zonguldak´tan da öğretmenlerin katılacakları,  Utku Koleji Eğitim Kurumları ve Kdz.Ereğli RAM (Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün olur ve destekleri ile düzenlediğimiz Seminer bölgemizde bulunan tüm öğretmenlere yönelik olarak yapılacaktır. Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda yapılacak olan Doç.Dr. Hasan Yılmaz´ın sunacağı seminer daha fazla sayıda öğretmene sunulabilmesi için sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki seans halinde planlanmış olup, 1.seans 09.30 ve 2. seans 15.00´de başlayacaktır. Bilgi ve katılımlarınızı bekler saygılar sunarız.” Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER