UTKU KOLEJİNDE MEZUNİYET HEYECANI

UTKU KOLEJİNDE MEZUNİYET HEYECANI
 
 
 

 
 
 
 
gundemeregli.com-Kdz Ereğli Utku Koleji tarafından 2013-2014 yılı mezunları için görkemli bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

1986 yılından günümüze Eğitim ve Öğretimde 28 yıllık tecrübesi ile kurulduğu günden bugüne Kdz Ereğli’de faaliyet gösteren ve başarılı çalışmaları ile göz dolduran bir öğretmenler kuruluşu olan Utku Koleji tarafından 2013-2014 yılı mezunları için görkemli bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Utku Koleji Spor salonunda gerçekleştirilen görkemli mezuniyet törenine Şirket Kurucu Müdürü Ali Çataklı, Okul müdürü Hülya Çataklı, Okul Yöneticileri Varol Hızal, L. Güvenç Özveren, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başlayan törende konuşan Okul Müdürü Hülya Çataklı, “Öncelikle Utku Koleji 28 yıldan bu yana Atatürkçü bakış açımız ve ilkeli çalışmalarımızla Kdz Ereğli’de bir marka olmuştur ”dedi.

Türkiye’de ilk yüz’e giren okul olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Çataklı konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “ 28 yıldan bu yana Atatürkçü bakış açımız ve ilkeli çalışmalarımızla Kdz Ereğli’de bir marka olduk. Türkiye’de ilk 100’e giren okul olmanın haklı gururunu yaşadık. Bu başarıyı ilkeli çalışan bir ekip ruhuyla, Utku ruhuyla başardık ve sizlerle bu güzellikleri paylaşmaya devam edeceğiz. Utku Koleji olarak “her bireyin tek, özel ve bir değer” olduğu düşüncesiyle, çağdaş ve yenilikçi bir eğitim anlayışıyla eğitim verdik. Öğrencilerimizi mutlu, sevgi dolu, yaratıcı, çok yönlü bireyler olarak yetiştirmek için fedakârca çalıştık. Öğrencilerimizi bireysel olarak gelebilecekleri en üst seviyeye taşımak, yarınlara en iyi ve donanımlı şekilde hazırlamak en önemli hedefimiz oldu.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ

Sizler; en önemli yatırımın eğitim olduğu bilinciyle, büyük özverilerle sevgili çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizlere duyduğunuz güven için sizlere şükran borçluyuz. Bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmiş olmak ve geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere gurur veriyor. Bizlere verdiğiniz büyük destekten dolayı kurumum adına sizlere teşekkür ediyorum. Böyle bilinçli, duyarlı, saygılı evlatlar yetiştirdiğiniz için sizleri kutluyorum.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

Bugün seçkin bir okul olan Utku Koleji Eğitim Kurumları’ndan mezun olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorsunuz. Yoğun ve disiplinli çalışmalarınızın ödülünü aldınız. Hepinizi yürekten kutluyorum. Sizlerin daha da başarılı olacağınıza, çok iyi yerlere geleceğinize tüm kalbimle inanıyorum. Bizler Utku Koleji Eğitim Kurumları olarak Ne Mutlu Türküm Diyene ! sözünü gururla söyleyen, Atatürk sevgisi ile dolu gençler olarak yetişmenizi kutsal bir görev bildik. Utku Koleji olarak biliyoruz ki okulumuzdan aldığınız, sizleri ve ülkemizi yüceltecek değerleri her zaman yüreğinizde ve hayatınızda taşıyacaksınız. Sizler; Cumhuriyetimize ve değerlerimize sahip çıkarak, sizlere bırakılan emaneti daima koruyup, yükseltecek, Türkiye Cumhuriyeti´ni Büyük Önder´in çizdiği yolda ebediyen yaşatacaksınız.

Sözlerimi Atatürk’ün Gençliğe Hitabesiyle bitirmek istiyorum.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk İstiklâlini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Sevgili yavrularım, hepinizi sevgiyle öpüyorum. Yolunuz açık ve aydınlık olsun. Saygılar sunuyorum.”

Çataklının konuşmasının ardından Eğitimdeki devamlılığı sembolize eden ortaokuldan mezun olan öğrenciler tarafından okul flaması ve Türk bayrağı bir alt sınıf Öğrencilerine törenle devredildi.

Dereceye giren öğrencilerden Okul1.si İrkem Uğur Ataman’a Okul müdürü Hülya Çataklı ,okul 2.si Berrak Nil Mercan’a Kurucu Üye ve Şirket Müdürü Ali Çataklı, Okul 3.sü Gülsüm Melis Şahin’e Kurucu Üye Nümran Hasdemir ve İngilizce 1.si Atakan Yalçın’a ise Utku Koleji ortaokul müdür yardımcısı Varol Hızal tarafından Plaketleri verildi.

Dereceye giren öğrenciler birer konuşma yaparken, okul birincisi İrkem Uğur Ataman yaş kütüğüne adını çaktı.

Mezun olan Öğrencilere, mezuniyet belgelerinin verildiği tören keplerin havaya atılmasıyla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2014, 20:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER