Utku Koleji’nde okul aile birliği seçimleri yapıldı

Özel Utku Koleji Okul Aile Birliği

Utku Koleji’nde okul aile birliği seçimleri yapıldı

Özel Utku Koleji Okul Aile Birliği Seçimleri gerçekleştirildi.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında görev yapacak Okul Aile Birliği seçimlerinde konuşan Utku Koleji Müdürü Hülya çataklı, Önceki dönem görev yapan okul aile birliği yönetimine teşekkür ederek, yeni göreve gelen Okul aile birliği yönetimine başarılar diledi.

Buna göre Utku Koleji Okul Aile Birliği Yönetimi(ukoab) şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özer, Başkan Yardımcısı Ayşe Karaarslan, Muhasip Üye Özlem Aktar, Sekreter Hande Keskiner ve Üye Fatma Tatlibaş seçildi. Önceki Utku Koleji Okul Aile Birliği Yöneticilerinden Okan Aykan ise sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada yeni görev alan yöneticilere başarılar diledi.

Aykan şunları söyledi;

“Titizlik ve özveri ile gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizin tüm amacı okul aile öğretmen ve yavrularımız arasında bir bağ kurabilmek idi. Maddi manevi elimizden gelen her desteği ve fedakârlığı geleceğimiz olan çocuklarımıza katkı amacı ile gerçekleştirmiş olmanın verdiği kıvanç ile görevi devretme vakti geldiğini düşünüyorum. Her şey daha iyi olabilir, tek şart birlik ve beraberlik için gönül vermek ve inanmak. Bu noktada gelişmeye acık olmak gerektiğine inanıyorum. Sizi bu uğurda motive eden tek şey yine kendi yüreğinizdir. Başımız dik, gönlümüz ferah Destek olan tum katılımcılara teşekkür ederiz”

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER