Utku Kolejinden görkemli ödül töreni

Kdz. Ereğli İlçesi Özel Utku Anadolu Lisesi, 2015 yılı Kültür, Sanat ve Spor ödülleri töreni gerçekleştirildi. Erdemir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine, Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutan Tuğgeneral Hasan Doğan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, Önceki Dönem Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra Utku Koleji Eğitim Kurumları Yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.

Utku Kolejinden görkemli ödül töreni





Kdz. Ereğli İlçesi Özel Utku Anadolu Lisesi, 2015 yılı Kültür, Sanat ve Spor ödülleri töreni gerçekleştirildi. Erdemir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine, Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutan Tuğgeneral Hasan Doğan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, Önceki Dönem Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan,Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanıİrfan Erdemve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra Utku Koleji Eğitim Kurumları Yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.

Kdz. Ereğli İlçesinde bölgeye kazandırdığı muhteşem kampus ile tüm Ereğli halkının ilgisini çekmeyi başaran Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları Anadolu lisesi tarafından 2015 yılı Kültür, Sanat ve Spor ödülleri töreni gerçekleştirildi. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ve hiçbir yarışma yapılmadan bugüne kadar ortaya koydukları çalışmalarla öğrencilerin takdirini kazan kişi, kurum ve kuruluşlara ödülleri verildi.

ÖZÇEP; BİZİ BİZ YAPAN DİĞER TOPLUMLARDAN AYIRAN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİMİZ YETİŞTİRMEKTİR

Özel Utku Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Caner Özçep ödül töreni öncesi yaptığı konuşmada; ‘’ Kurumum adına bugün kendilerine ödül takdim edeceğimiz, kıymeti kültür sanat ve basın mensuplarını ve onlar adına ödül alacak yakınlarını tebrik ediyorum “dedi. Kdz. Ereğli’nin Kültür Sanat ve Spor hayatındaki gelişime yaptıkları katkıdan dolayı Özel Utku Eğitim kurumları adına teşekkür eden Özçep konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Özel Utku Anadolu Lisesi Kültür Sanat ve Spor ödülleri vereceğimiz kişileri herhangi bir yarışma yoluyla seçmediğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Bugüne kadar ortaya koydukları çalışmalarla öğrencilerin dikkatini çekmeye çalışan kişi kurum ve kuruluşları, kurumum adına şükranlarımızı ifade ediyorum. Ereğli’miz de çok kıymetli değerler var, her yıl bu değerleri kültür sanat ve spor ödülleri çerçevesinde kurumumuz adına gayretlerini göstermeye çalışacağız. Bizi biz yapan diğer toplumlardan ayıran en önemli özelliğimiz yetiştirmektir. Geçmişteki bağımızı sürdürmekte kültür sanat ve spor hayatı öneme sahiptir. Kurumuzun kültür sanat kriterlerinden bir diğeri budur. Bugün burada ödüllerini takdim edeceğimiz, herkese bu gözle bakıyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ödül alacak isimlerin ortak özelliği hepsi Ereğli içerisinden olması kendi alanlarında en iyi kişiler olmalarıdır. Kıymetli misafirler bir bilgi öğrenme biçimi olan Utku Eğitim Kurumları 1986 yılından bu yana yenilikçi ve lider olma yolunda ilerleyen anasınıfından liseye 4 farklı program uygulayan başarılı çalışkan kültürlü ve sorumluluk sahibi utkuya bağlı insanlardan oluşan rasyonel düşüncesi etik değerleri geleneği ve hizmeti ile geleceği şekillendiren öğretmenler kuruluşudur. Utku Eğitim Kurumları araştıran, geliştiren ve yeni teknolojilerin araştırıldığı ve uygulandığı öğrencilerin sıra dışı başarılarına olanak sağlayan sosyal kültürel ve sportif etkinliklere önem veren ve bakımlı çevresi, güvenli, kampüsü, modern binasıyla çağdaş dünyanın tüm olanaklarını utkularla oluşturan bir yaşam alanıdır. 3’lü Eğitim programı geniş akademik ve sosyal olanakları ile öğrencileri parlak bir geleceğe hazırlar. Utku Koleji rutini tekrarlayan değil, en iyiyi araştıran ve uygulayan bir kurumdur. Sürdürülebilir bir çevre için daha mutlu bir dünya için, daha sağlıklı bir yaşam için Utku Koleji “dedi. Özçep’in yaptığı açılış konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Kültür, Sanat, Spor ve Onur ödülleri, dalında dereceye girenlere ödülleri verildi.

MADENOĞLU, TEŞEKKÜR ETTİ

Özel Utku onur ödülünü alan Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Böyle güzel bir program düzenlemek, böyle güzel ortam ve sahne hazırlamak herhalde yapsa yapsa Utku Anadolu Lisesi yapar diye düşünüyorum. Başta değerli yönetim kurulu başkanımız olmak üzere okul müdürü arkadaşımı, yardımcılarını, yöneticilerini ve bu arkadaşlarımıza destek olan bütün öğretmen arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Tabi ki velilerimizi de kutluyorum ama kusura bakmasın diğerleri, esas teşekkürü geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize olduğunu söylemem lazım, onlara da teşekkür ediyorum. Herhalde bizlere bu ödülleri verirken makamlarımızı ve bizden görmek istedikleri düşünceleri yan yana koyup öyle layık görmüşler bizi. Tekrar’dan bütün ilgililere teşekkür ediyorum, bu lisemizin başarılarının, hem öğretmenlerinin hem idarecilerinin hem velilerin hem de öğrencilerinin başarılarının hayat boyu sürmelerini diliyorum”

ÇATAKLI, SİZLERİN DESTEKLERİ BİZLERE GÜÇ VERDİ

Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları Kurucu Başkanı Ali Çataklı ise yaptığı konuşmada;“Bu ödülü yönetim kurulu arkadaşlarım adına, kurucu üyeler adına, öğretmen arkadaşlarım adına, veliler adına, öğrenciler adına, tüm Türkiye adına alıyorum. Küçük bir anı anlatacağım; İlkokul birinci sınıftayım köyde, o senenin kışında okulun çatısı çöktü, fakat biz evlerimizde olduğundan çok şükür bir şey olmadı, okulumuzun o kazasından kurtulduk. O günden beri benim içimde bir eziklik vardı. 25 yıl devlette görevi tamamladıktan sonra gerçekleştiremediğimiz projelerimizi yapmak için arkadaşlarımla birlikte bu projeyi gerçekleştirdik. Sizlerin destekleri bizlere güç verdi, onur verdi, sonuç üniversiteye kadar gider diyorum” dedi.

ESER, GURUR DUYUYORUM

Yılın Yerel Gazetecisi ödülünü alan gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ise yaptığı konuşmada, kendisini bu ödüle layık gören Utku Koleji ailesine teşekkür ederek,’’ Utku Koleji bir öğretmenler kuruluşu, bu anlamda bir öğretmen çocuğu olarak, tabi ki çok gurur duyuyorum, bir öğretmenin kendi çevremdeki, yaşadığım yerdeki öğretmenin böyle bir olayı hedefleyip buralara gelmesi tabi ki gurur verici. Bundan sonraki amacı olan üniversite kurulumunda da başarılar diliyorum, temenni ediyorum, Bu ödülü tüm gazete personelim adına alıyor, hepsine tek tek teşekkür ediyorum,Bu başarı hepimizin ”dedi.

AKSAKAL,ÖDÜLÜ TÜM GAZETECİ ARKADAŞLARIM ADINA ALIYORUM

Yılın gazetecisi ödülünü tüm gazeteci arkadaşları adına aldığını belirten Değişim Medya Muhabiri Hüseyin Aksakal ise duygulularını şöyle ifade etti;“Biz gazeteciler olarak genelde kürsüde değil de karşıda arkadaşlarımın bulunduğu noktaya daha çok alışkınız. Bu vesileyle bu kürsüden aşağıya bakma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bizim mesleğimiz; olguların ve olguların arkasındaki gerçekleri, olguları yaratan gerçekleri, olguları yaratan nedenleri algılamayı sağlayan bir meslektir. Ben bu ödülü kendi adıma değil, karşıda şuan da benim fotoğrafımı çeken, görüntümü alan arkadaşlarımın adına, isimlerini tek tek sayamadığım için kusura bakmasın, hepsinin adına alıyorum. “dedi.

Ödüller şu şekilde;

UTKU Onur Ödülleri;

AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kdz Ereğli Belediyesi Eski Başkanı Halil Posbıyık, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, CHP Kdz Ereğli İlçe Örgütü Başkanı Sertan Ocakçı´ya verildi.

Yılın Özel Sektör Yöneticisi Onur Ödülleri;

Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan adına ERDEMİR Kurumsal İletişim Müdürü Gülşin Yöney,TAT Metal  KoordinatörüAsuman Gürsoy´a verildi

Yılın Eğitim Gönüllüleri Onur Ödülleri;

Utku Koleji Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanıİrfan Erdem, Ahmet Orhan Oğuz ve Seyfettin Onat´a verildi.

Yılın Sivil Toplum Kuruluşu Onur Ödülleri;

Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanıİrfan Erdem, KdzEreğli BeşiktaşTaraftarlar Derneği Başkanı, Tarkan Adik, Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz. EreğliŞubesi Başkanı EminSemihÖzkök, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan, Kdz.EreğliFizikselEngelliler DerneğiYönetim Kurulu Başkanıİsmail Şentürk, MÜSİADKdz. Ereğli Şube Başkanıİbrahim Sezer, Kdz. Ereğli TSO adına Kdz.Ereğli TSOYönetim Kurulu üyesi Mehmet  Çivici
 
Yılın Fotoğraf Sanatçıları Onur Ödülleri;
 
Cemil Rüştü Baykal, Fehmi Karaman, Suat Aykan, Engin Öztabak
 
Yılın Yerel Gazetecisi Onur Ödülleri;

Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, Kdz Ereğli Hakimiyet Gazetesi İmtiyazSahibi Fikri Kapan, Kdz Ereğli Haber Hayat Gazetesi İmtiyazSahibi Doğan Gönüllü adına ablası, Kdz. Ereğli Değişim Gazetesi Muhabiri Hüseyin Aksakal

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2016, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER