Utku Kolejinden muhteşem gece

Kdz.Ereğli’de Özel Eğitim kurumlarının başında yer alan Özel Utku Koleji Okul Aile birliği tarafından “Birlik Beraberlik ve Dayanışma “gecesi düzenlendi

Utku Kolejinden muhteşem gece

Kdz.Ereğli’de Özel Eğitim kurumlarının başında yer alan Özel Utku Koleji Okul Aile birliği tarafından “Birlik Beraberlik ve Dayanışma “gecesi düzenlendi.

Kdz.Ereğli İlçesi Site Kulüp’te düzenlenen geceye Utku Koleji Şirket Müdürü Ali Çataklı,Okul Müdürü Hülya Çataklı,Okul Müdür Yardımcıları Varol Hızal,Güvenç Özveren,Öğretmenler ,Öğrenciler ve Öğrenci velileri katıldı.

Birinci Dönemin sona ermesi dolayısıyla düzenlenen gecede Utku koleji yöneticileri ,Öğretmenler öğrenciler ve veliler gönüllerince eğlendiler.Salonda bulunan Misafirlilerle tek tek yakından ilgilenen Şirket Müdürü Ali Çataklı Birinci Dönemin sona ermesi dolayısıyla Okul Aile birliği tarafından düzenlenen gecede hep birlikte olmananın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek,Geceye katılan herkese teşekkür etti.

“ÇOCUKLARIMIZIN ELDE ETTİĞİ BAŞARI BİZLERE GÜVEN VERİYOR”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Utku Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Ali Özer ise yaptığı konuşmada ,Utku Koleji tarafından bölgede örnek olarak gösterilen Eğitim Kampüsü Binasının tamamlanarak 2. Eğitim-Öğretime dönemine hazır hale getirilme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 2015-2016 Öğretim yılında Utku Koleji Lisesinin Eğitim- ğretime başlayacak olması, 26-27 Kasım tarihinde yapılan birinci TEOG sınavında 5 çocuğumuzun 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 700 tam puan almaları bizlere çok gurur verdi. Gerek akademik gerek de sosyal ve kültürel alanlarda çocuklarımıza sağlanan imkanlar ve çocuklarımızın elde ettikleri başarılar, biz velilere ve çocuklarımıza geleceklerine dair heyecan ve güven veriyor”dedi.

“ÇATAKLI,BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Utku Koleji Okul Müdürü Hülya Çataklı ise yaptığı konuşmada ,Birinci dönem sonu yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bizler Utku koleji olarak siz değerli velilerimizle çok büyük bir aileyiz. Bu birlik ve beraberlik dayanışma ve kaynaşma inşallah hep böyle devam eder. Temennimiz hep birlikte bu güzel günlerde bir arada olmak” dedi.


 
 
Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER