Utku´lu öğrencilerden Müzik şöleni

Kdz. Ereğli Özel Utku koleji tarafından yılsonu etkinlikleri kapsamında “Müzik şöleni “gerçekleştirildi.

Utku´lu öğrencilerden Müzik şöleni



Kdz. Ereğli Özel Utku Koleji tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında “Müzik şöleni “gerçekleştirildi.

Utku Koleji Spor Salonunda gerçekleştirilen şölene, Şirket Kurucu Müdürü Ali Çataklı, Okul Müdürü Hülya Çataklı, Müdür Yardımcıları Varol Hızal, Güvenç Özveren, Utku koleji Okul Aile Birliği Başkanı Ali Özer,Öğretmen, öğrenci ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Müzik Öğretmenleri Buse Çevikpehlivan, Cansu Kınık, Serkan Sönmez ve Uğur Bostancı tarafından yıl boyunca yapılan çalışmalar sonucu sunulan Müzik şölenine öğrencilerin performansları damga vurdu. Muhteşem gecede öğrenciler birbirinden güzel yeteneklerini sergilerken salondakiler tarafından ayakta alkışlandılar.

ÇATAKLI, HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİMİZİN HEM SINAV HEM DE SOSYAL BAŞARILARINI FAZLASIYLA ÖNEMSEMEKTEYİZ

Utku Koleji olarak her zaman öğrencilerin hem sınav hem de sosyal başarılarını fazlasıyla önemsediklerini belirten Utku Koleji Okul Müdürü Hülya çataklı ise yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Biz Utku Koleji olarak Atatürk’ün açtığı çağdaş yolda onun izinden, gururlu, kendinden emin adımlarla, disiplinli çalışmalarla, gerek akademik, gerekse sosyal etkinliklerle güçlenen, her yıl başarılarıyla büyüyen gurur duyacağımız, gurur duyacağınız öğrenciler yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Biz Utku Koleji olarak her zaman öğrencilerimizin hem sınav hem de sosyal başarılarını fazlasıyla önemsemekteyiz. Öğrencilerimiz tarafından seslendirilen dinletimiz öğrencilerimizin yüksek özverisi ve emeği ile ortaya çıkmıştır. “dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 19:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER