UTKU´NUN, TUTKU GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

UTKU´NUN, TUTKU GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

gundemeregli.com-

 Öğrenciler bol bol eğelendi.

 dolu dolu geçti.

 

ÇATAKLI İLGİDEN MEMNUN

Okul Müdiresi Hülya Çataklı, Tanıtım günlerince yüzlerce kişiyi ağırladıklarını kaydederek, başarının altında yatan gerçeğin okulun bir öğretmenler kuruluş olmasının yanı sıra disiplinde yattığını ifade etti.

Tecrübeli ekip ile çalıştıklarını ve tüm öğrencilerin başarısı sağlamayı amaçladıklarını  anlatan Çataklı şunları söyledi.

  Biz burada velimizle, öğrencimizle, öğretmenlerimizle onları buluşturuyoruz.  Okulların bölümlerini görmelerini sağlayarak, eğitim sistemimiz hakkında gerekli açıklamaları yapıyoruz. 

HERKES BAŞARILI OLABİLİR

Okuldaki öğrencilerin İngilizceyi rahatlıkla kendini ifade etmeyi bilecek şekilde konuşabildiğini sosyal içerlikli derslerde de başarılı olduğuna dikkat çeken Çataklı,    Yani eski sistemde ilkokulda  tek öğretmenlerimiz vardı,  biz bunu 5 yaştan itibaren kaldırdık ve şimdi her öğrencinin 6-7 öğretmeni var. Her öğretmenden bir fez alıyor.  Öğrencilerin çok yönlü yetişmelerini sağlıyoruz.  Bizim zaten amacımız öğrencilerin mutlu olması sağlamak. Mutlu bireyler her zaman için başarılı bireylerdir.   
Nedir bunlar;  okul orkestramız var, buda tek bizim okulda var. Mesela gitar, eğitimi, keman eğitimi alıyorlar. Piyano,  satranç var. Resim atölyesinde resim yapabiliyorlar. Her öğrencinin kendine ait bir laptopu var; bilgisayar atölyesinde onlarla ilgili çalışmalar yapabiliyorlar. Çok güzel sabah kahvaltımız var, öğünlere dikkat ediyoruz.  Öğrencinin hijyen ve beslenme kurallarına uymalarını sağlıyoruz. Öğlen yemeklerimizde,  yine aynı şekilde hijyen ortamında denetlemelerden geçiyor.  
 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2013, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER