YAVRU VATANDA MEZUNİYET SEVİNCİ

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve eşi Hediye Eser Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Okul öncesi öğretmenliği bölümünde okuyan yeğeni Tuğba Gültekin’in mezuniyet törenine katıldı.

YAVRU VATANDA MEZUNİYET SEVİNCİ

gundemeregli.com-Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve eşi Hediye Eser Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Okul öncesi öğretmenliği bölümünde okuyan yeğeni Tuğba Gültekin’in mezuniyet törenine katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde, DAÜ Rektörü Prof Dr Abdullah Y. Öztoprak, Bakan Ahmet Kasif, TC Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve KKTC Meclis Başkanı Dr Sibel Siber törende birer konuşma yaparak mezun olan tüm öğrencileri ve aileleri kutladı.

2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılını başarı ile tamamlayan ve mesleki kariyerine bir adım daha yaklaşan Doğu Akdeniz Üniversitesi Okul öncesi öğretmenliği bölümünün başarılı öğrencisi Tuğba Gültekin’i Anne Aysel Gültekin ile Baba Yusuf Gültekin’in yanı sıra, Dayısı Yücel Eser Eşi Betül Eser, Ablaları Nilay Can, Tümay Aktürk ve Enişteleri Sezgin Can ve Murat Aktürk mezuniyet sevincine ortak oldular.

Konuşmaların ardından mezuniyet belgelerini alan öğrenciler tören sonunda geleneksel hale gelen havaya kep fırlatarak mutluluklarını aileleri ile paylaştılar
 
Diğer yandan gerçekleşen mezuniyet törenine, KKTC Meclis Başkanı Dr Sibel Siber, T.C Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, KTBK Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş,28. Mekanize Tümen Komutanı Tümgeneral Tayyar Süngü, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Dr Ahmet Kaşif, TDP Milletvekili Zeki Çeler, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Dr Suat Yeldener, Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu,Gazimağusa Belediye Başkanı ve DAÜ VYK Başkanı İsmail Arter,Nijerya Büyükelçiliği Edward Sarkı, Nijerya Büyükelçiliği/Minister/Deputy Head Of Mission İbrahim İsah,VYK Üyeleri Dr Mehmet Faydalı, Osman Pekineli ve Av. Saffet Mehmetalioğulları, Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli,Gazimağusa Merkez Komutanı Alb Fahri Savaş,YÖDOK üyesi Prof Dr Hasan Kömürcügil,DAÜ Rekterü Prof Dr Abdullah Y Öztoprak, çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
 
 
Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER