YAZ KURAN KURSU BAŞLADI

2014 Yaz Kuran kursları “Cami’ye Koşalım, Kur’an la buluşalım ”sloganıyla başladı.

YAZ KURAN KURSU BAŞLADI

gundemeregli.com-2014 Yaz Kuran kursları “Cami’ye Koşalım, Kur’an la buluşalım ”sloganıyla başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl okulların tatil olmasıyla birlikte başlayan Yaz Kur ’an kurslarına bu yılda yoğun katılım oldu. Tüm yurtta olduğu gibi Kdz Ereğli’de öğrenciler okulların tatil olmasıyla birlikte “Camii’ ye Koşalım, Kur’anla Buluşalım” sloganıyla başlatılan Yaz Kur’ an kurslarına akın etti.

Kdz Ereğli’ye bağlı Kocaali mahallesinde ise Yaz Kur’an kursuna öğrenciler aileleri ile birlikte katıldı, Öğrencilere Kocaali Mahallesi Camii İmam -Hatibi Fatih Akkaya tarafından çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

Kocaali Mahallesi Camii İmam -Hatibi Fatih Akkaya, Diyanet İşleri Başkanı Prof Dr Mehmet Görmez’ in Yaz Kur’an kursları mesajını okuması ile başladığı konuşmasında, şunları söyledi; “Heyecanla beklenen bu özel gün geldi, Şükürler olsun, İnşallah bu Yaz Kur’ an kurslarımızda öğrencilerimiz için faydalı olur onların okul eğitiminde almış oldukları maddi Eğitimin yanında yaz kuran kurslarında alacakları manevi eğitimde onları hem zihnen hem ahlaken yüceltecektir. Bizlerin amacı yavrularımızı Kur’an sevgisiyle, Allah sevgisiyle, Peygamber sevgisiyle, Vatan Milet sevgisiyle yetiştirebilmek, bütün temennimiz budur. Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Mahallemizde de bugün itibari ile Yaz Kur’an kursunu inşallah açacağız. Bu kur’an kursunun önce siz yavrularımıza, değerli velilerine, mahallemize vatanımıza hayırlar vesile getirmesini temenni ediyorum, İnşallah bu yaz çocuklarımız için başka bir yaz olur, yaz kursunun sizler için eğlenceli geçmesi adına her türlü aktivitelerde bulunacağız, sizleri daha da sosyalleştireceğiz, toplumla içi içe kılacak güzel faaliyetler de bulunacağız, birlikte oyunlar oynayacağız, birlikte piknikler yapacağız, eğlenceli hale getireceğiz, her yıl yaptığımız gibi bu yıl da güzel heyecanlı bir kurs dönemi geçireceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER