Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır
Sağlık alanında Batı Karadeniz’in sağlık üssü olan Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ), bünyesine kattığı fakülte, bölüm ve programlarla emin adımlarla büyümesine devam ediyor. 
Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) 2016-2017 akademik yılında yeni öğrenci alan Çocuk Gelişimi, Optisyenlik ve Patoloji Teknikerliği Bölümleri dahil olmak üzere 6 bölüm 15 programı ile aktif olarak eğitim ve öğretim hizmetlerini sürdürüyor. Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin daha etkin ve kaliteli sunulabilmesi amacıyla hem bilimsel ve teknolojik olarak hem de fiziki konfor ve mekân değişiklikleri ile yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanıyor. Bu amaçla Yüksekokulun genel bakım onarım çalışmaları kapsamında başlatılan işlemler tamamlanıyor. Son olarak dış cephe boyasının yapılmasıyla birlikte işlemler tamamlanmış olacak.
Yüksekokul biyokimya laboratuvarına alınan yeni cihaz ve teknik donanımla birlikte uygulamalı eğitimde öğrencilere daha geniş bilimsel araştırma olanakları sunulacak. Ahmet Erdoğan SHMYO her yıl üniversite tercihlerinde BEܒnün %100 doluluk oranını yakalayan birimlerinden birisi. Her geçen gün emin adımlarla büyüyen BEܒnün bu ilerlemesini yakından izleyen Ahmet Erdoğan SHMYO bünyesine dahil ettiği yeni bölüm ve programlarla hem eğitim çeşitliliği ve kalitesini artırıyor hem de eğitim binasında yaptığı, öğrencilerin eğitim ve sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek değişiklikler, bakım ve onarımla birlikte alt yapı ve teknik imkanlarını da güçlendiriyor.
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 06:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER