ZİLLER, AYDINLIK YARINLAR İÇİN ÇALACAK

ZİLLER, AYDINLIK YARINLAR İÇİN ÇALACAK

gundemeregli.com-2013-2014 eğitim öğretim dönemine startın verileceği Pazartesi üç aylık yaz tatili de sona ermiş olacak.

Zonguldak Valisi Ali Kaban, yeni öğretim yılında, tüm eğitim camiası ve öğrencilere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileyerek, “Toplumların geleceğinin güvencesi olarak baktığımız eğitimin herkesçe kabul edilen öneminin yanı sıra günümüzde eğitimin kalitesi, niteliği, çağa uygunluğu da ayrı bir önem arz etmektedir.

Toplumların hızla değişen ve gelişen günümüz şartlarına uyum sağlayabilmeleri ancak eğitim-öğretim seviye ve kalitesinin teknolojik gelişmelere paralellik gösterilecek şekilde iyileştirilmesiyle mümkün olabilecektir.” dedi.

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Her gün yeni gelişmelerin teknolojik ilerlemelerin yaşandığı bu çağda, gelişmeyi, refahı, aydınlık yarınları sağlayacak en gerekli ve etkin aracın eğitim olduğunu belirtti.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Kaban, 20012-2013 eğitim-öğretim yılı nedeniyle yayımlandığı mesajında önemli mesajlar verdi.

Herkesin eğitim konusunda hassas davranmasını isteyen Kaban şunları söyledi:

“Bugünde büyük bir sevinç ve heyecan yaşayan çok değerli öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve ailelerinin bu mutluluğunu onlarla birlikte yaşıyor, paylaşıyoruz.

İşte bu nedenle başta tüm yönetici ve öğretmenlerimiz olmak üzere eğitime kendini adamış, eğitime gönül vermiş tüm kesimlerin yukarıda vurgulanan konularda hassas davranmaları duyarlı olmaları gerekmektedir.

ATATÜRK’ÜN HEDEF GÖSTERDİĞİ NOKTA

Bu bağlamda, büyük önder Atatürk´ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak ve aşmak yolunda yarınlarımızın teminatı yavrularımızı eğiten, öğreten, bilgiyle donatan ve bu suretle yarına hazırlayan öğretmenlerimize büyük ve önemli görevler düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni öğretim yılında, tüm eğitim camiası ve öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum”

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER