Zonguldak 700 kişilik konferans salonuna kavuşuyor

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü’nde yapılan 700 kişilik konferans salonu bitme aşamasına geldi.

Zonguldak 700 kişilik konferans salonuna kavuşuyor

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü’nde yapılan 700 kişilik konferans salonu bitme aşamasına geldi. Tamamlandığında Zonguldak’taki en büyük Konferans Salonu olma özelliği taşıyacak olan salon, 2015-2016 akademik yılı açılışında hizmet vermeye başlayacak.

BEÜ Farabi Kampüsü’nde Konferans Salonu, İdari Bürolar, Teras Katı Kafeterya Binasının inşa çalışmalarında sona gelindi. 8540 m2 kapalı alana sahip olan Konferans Salonu ve teras katında 740 m2’lik kafeterya binası tamamlanmasıyla Zonguldak önemli bir salona kavuşmuş olacak.

Farabi Kampüsü’nde Prof. Dr. Arif Amirov ve Tahir Karaoğuz Konferans salonlarına yoğun ilginin olduğunu bu yüzden büyük bir konferans salonuna ihtiyaç duyulduğunu belirten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer şunları söyledi: “Üniversitemiz için Zonguldak için böyle bir Konferans Salonu gerekliydi. Zaman zaman Prof. Dr. Arif Amirov ve Tahir Karaoğuz Konferans salonlarımızdaki etkinlikleri yoğunluktan dolayı öğrencilerimiz ayakta izliyordu. Yeni Konferans Salonumuzun tamamlanmasıyla eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde yapılması için modern bir mekâna kavuşmuş olacağız. İnşallah 2015-2016 akademik yılı açılış törenini bu salonda yapacağız. Ben emeği geçenleri şimdiden tebrik ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER