4 M SADECE EREĞLİ’ DE DEĞİL, TÜRKİYE DE ÖRNEK OLMALI

4 M SADECE EREĞLİ’ DE DEĞİL, TÜRKİYE DE ÖRNEK OLMALI

gundemeregli.com-Kdz Ereğli’de 4 Muhasebecinin bir araya gelerek kurdukları 4 M Serbest Mali Müşavirlik Kolektif Şirketi düzenlenen törenle açıldı.

Kdz Ereğli’de bulunan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Kazım Bilgi, Tayfun Biçer, Metin Bekdaş ve Serdar Uzun’ tarafından ortaklaşa kurulun 4M Serbest Mali Müşavirlik Kolektif Şirketi açıldı.

Müftü mahallesi ilhamı soysal caddesindeki yeni binasında açılışı yapılan 4M Serbest Mali Müşavirlik Kolektif Şirketi’nin açılışına Kdz ereğli belediye başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Mali müşavirler ve muhasebeciler birlik genel başkanı Server Gökmen ve Yönetim kurulu üyeleri, , İstanbul Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Yahya Arıkan, AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, MÜSİAD Kdz Ereğli Şubesi Başkanı İbrahim Sezer Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, Zonguldak Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Ereğli Şube Başkanı Yaşar Balcı, Atatürkçü Düşünce Derneği Ereğli Şubesi Başkanı Emin Semih Özkök,Utku Koleji Şirket Müdürü Ali Çataklı, Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Nazım Erdoğan, AK Partili meclis üyeleri Yusuf Kalay, Halil Bozkuş, Salih Kumaş, Kdz. Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel’in yanı sıra meslek odaları yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhasebeciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir 4m ortağı Kazım Bilgi 3 yıldır üzerinde çalıştıkları meslekte kurumsallaşma çalışmalarının sürdüğünü belirterek ,”Bugün itibari ile 4M Unvanı ile siz değerli müşterilerimize ve dostlarımızın hizmetine sunulmuştur. Bugün içinde bulunduğumuz ofisimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Özellikle bizlere desteklerini esirgemeyen dostlarımıza, Kurumsallaşmada ufkumuzu açan ve destekleri esirgemeyen TURMOB ve İstanbul Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Yahya Arıkan ’a, İstanbul Serbest Muhasebeciler Odası Sekreteri Erol Demirel’e kurumsallaşmamızın başında gelen her aşlamasında destek veren Zonguldak muhasebeciler odası Başkanım Polat Sezgin’e 4M ailesi olarak teşekkürlerimiz sunarım” dedi.

BÖYLESİNE GÜZEL BİRLİKTELİĞİ SAĞLAYAN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise yaptığı konuşmada ;” Bugün burada 4 arkadaşımız birlikte beraber kurduğu 4M dedikleri Muhasebeciler grubunu kurdu tebrik ediyorum. Böylesine güzel birlikteliği sağlayan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bunu son derce önemli buluyorum. Çünkü 4 İnsanın bir araya gelmesi zordur fakat sizler bu zorluğu başardınız ve bundan sonrada bu tür birlikteliklerin devam etmesini temenni Ediyor arkadaşlarımıza bol kazançlar diliyorum” dedi.

BİZLER SADECE DEFTER TUTAN DEĞİL, BİZLER DANIŞMANLIK YAPAN DENETİM YAPAN, BİR BAŞKA ANLAMDA TOPLUMA FAYDA VE DEĞER YARATAN MESLEK GRUPLARIYIZ

Muhasebeci camiası olarak diğer meslek dallarına göre genç bir meslek dalı olduklarını belirten, İstanbul Serbest muhasebeciler odası başkanı Yahya Arıkan ise yaptığı konuşmada;“ 25 yıl önce kurulduk, 25 yıl sonra bugüne geldiğimizde, bugün burada olduğu gibi önemli yapıları görüyoruz. Yıllar önce kâğıtların kalkacağını söyledik kimse inanmadı. Bugün herkesin gördüğü üzere Elektronik ortamda gönderiyor. Yine yıllar önce değerli dostlarımın yine ifade ettikleri gibi bu mesleğin geleceğini kurumsal yapılardan geçtiğini ifade ettik. Bu hayalle bugün burada 4 arkadaşımızın gerçekleştirmesinden büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bizler sadece defter tutan değil, bizler danışmanlık yapan denetim yapan, bir başka anlamda topluma fayda ve değer yaratan meslek gruplarıyız ve bununda güzelliğini bugün burada birlikte yaşıyoruz. Ben 4 arkadaşımı gönülden kutluyorum. Ereğli deki bütün dostlarıma ve Türkiye ki tüm meslektaşlarıma örnek olmasını diliyorum ve bu dostluklarını ortaklıklarını ömür boyu sürdürmelerini diliyorum”

İSTİKRAR DEVAMLILIKTIR

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, “Bugün açılışını yaptığımız bu ortaklığın sadece Kdz Ereğli’de değil Türkiye’de örnek olması lazım, 4 kardeşimiz bunu çok iyi başardılar tebrik ediyorum, Ben 4 kardeşimin istikrar devamlılıktır sözünü hatırlatarak istikrarlı olmalarını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum.

BU KURUMSALLAŞMAYI BAŞARDIKLARI İÇİN TEBRİK EDİYORUM

Zonguldak muhasebeciler odası başkanım Polat Sezgin ise , Muhasebecilik zor bir meslek her geçen gün daha da zorlaşıyor, bu zorlukları aşmak için meslektaşlarımızın bir an evvel kurumsallaşması gerekiyor. Ben bu kurumsallaşmayı başardıkları için Kazım Bilgi, Tayfun …, Metin Bektaş ve Serdar … Arkadaşlarımızı huzurlarınızda tebrik ediyorum. …bu kurumsal yapılan diğer meslektaşlarımıza da örnek olur. Ben şimdiden arkadaşlarıma başarılar diler hepinize saygılar sunarım.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2014, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER