ALAPLI TSO’DAN ZİYARETLER…

ALAPLI TSO’DAN ZİYARETLER…
 
gundemeregli.com-Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak protokolüne ziyaretlerde bulundu.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak beraberinde Meclis Başkanı Hasan Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Tarık Yazıcı, Nedim Kaplancan Meclis Başkan Vekili Mustafa Yener Yönetim Kurulu Üyesi Burak Yaman Meclis Üyesi Cüneyt Gülsoy ve Genel Sekreter Taner Arslan ile birlikte Zonguldak protokolüne ziyaretlerde bulundu.

VALİ AYYILDIZ’A ZİYARET

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak “Öncelikle bizleri kabulünüzden dolayı teşekkür ediyorum. Alaplı TSO olarak 26 Mayıs 2013 tarihinde odamıza ve camiamıza yakışır bir şekilde seçimlerimizi tamamladık. Hizmet etmek için arkadaşlarımızla yola çıktık. Alaplı gelişmeye oldukça elverişli bir konuma sahip, Alaplı Çayboyunda yürüttüğümüz ıslah OSB çalışmalarımız devam etmekte, ayrıca Alaplı Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmak isteyen birkaç büyük firma var bu konuda görüşmelerimiz devam etmekte, şehrimizi hem sanayi yönünden hem de turizm yönünden kalkındırmak ve geliştirmek gençlerimize güzel bir gelecek hazırlamak için yola çıktık. Esnaf Tüccar ve Sanayicimizin taleplerini karşılamak için üzerimize düşen görevi yerine getirmek zorundayız.Bu konuda sizlerin de destekleriyle ilçemizi büyütmeye geliştirmeye insanımızı en iyi şartlarda yaşatmak için sizlerinde desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Yeni seçilen yönetim kurulunuza başarılar diliyorum. Hepiniz gençsiniz bu görevi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyorum.Alaplı Islah OSB ve Alaplı OSB konusunda

Çalışmaları takip ediyoruz. Önümüzdeki günlerde bu bölgelerde hep birlikte bir inceleme yapalım yerinde bir inceleme yapalım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak tarafından Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız a Alaplı Fındığı ve Kumru macunu takdim edildi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak beraberinde yönetim kurulu üyeleri daha sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, “ Alaplı Meslek Yüksekokuluna kazandırdığınız 500 kişilik öğrenci yurdu için sizlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Bizler sanayi ile birlikte yüksekokulumuzun da büyümesi öğrenci sayısının daha da arttırılması için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Alaplı TSO olarak okulumuzla ilgili her konuda sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’de ziyaretten dolayı memnunluk duyduğunu belirterek, “Alaplı’da ki Meslek Yüksekokulumuzda öğrenci sayısını arttırabiliriz. Bunun için okulumuzun fiziki yapısı , laboratuarları ve atölyeleri yeterlidir. Sizlerde bu konuda Alaplı esnafı ve tüccarı olarak üstünüze düşen konularda bizlere destek olmanız gerekiyor.Zaman zaman bir araya gelelim neler

Yapılması gerekiyor bunları konuşalım görüşelim bizim kapımız sizlere daima açık istişareye her zaman açığız dedi.

Ziyaret sonunda Rektör Özer’e Alaplı Fındığı hediye edildi. Rektör Özer’de TSO yönetimine BEÜ yü simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak beraberinde yönetim kurulu üyeleri daha sonra Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak

bölge sorunlarının çözümünde birlikte çalışmak istediklerini söyledi

Camiaya yakışır bir şekilde seçimleri yaptıklarını belirten Ocak, “Hizmet etmek için arkadaşlarımızla yola çıktık. Ben ve ekip arkadaşlarım genç dinamik, hepsi işlerinde başarılı arkadaşlar. İlçemize yatırım çekmek için ve yörenin gelişmesi için çaba harcayacağız. Birlikte çalışmak ve bölgemize hizmet etmek isteriz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BÜYÜK BİR CAMİA VE AİLEYİZ

Yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir ise, “Öncelikle yeni yönetiminizi ve meclisinizi tebrik ediyorum. Bizler TOBB çatısı altında büyük bir camia ve aileyiz. Yapılan seçimlerle göreve gelen arkadaşlarla daha dinamik bir yapıya kavuşuyoruz. Önümüzdeki süreçlerde birlik ve beraberliğimiz adına güzel adımlar atılarak bölge ve ülkemiz adına taleplerimizi takip edeceğiz. Üyelerimize, bölgemize ve ülkemize daha çok hizmet edebilmenin yolu birlik ve beraberliğimizden geçiyor. Bunu da hep birlikte sağlayacağız” dedi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak beraberinde yönetim kurulu üyeleri sırasıyla Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ,Zonguldak Bilim Teknoloji İl müdürü vekili Ayben Özkan , SGK İl Müdürü Kamuran Öner ,Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (Bakka) Genel Sekreteri Faruk Tezel i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde karşılıklı iyi niyet çerçevesinde çeşitli konular görüşülerek görüş alışverişinde bulunuldu.
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2013, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER