Alaplı’ya 16 milyonluk yatırım

Alaplı’ya 16 milyonluk yatırım

Alaplı’ya 16 milyonluk yatırım

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve SanayiOdası Başkanı Recep Ocak, Alaplı OSB’ninalt yapı ihalesinin 3 Kasım 2016 tarihinde yapılacağını ve alt yapının 2018yılının ortalarına doğru tamamlanacağının müjdesini verdi.

Göreve geldiğinden bu yana ilçedeki istihdamayönelik çalışmaları yakından takip eden bu konuda Ankara’da bakanlıklar vemilletvekilleri nezdinde girişimden bulunarak yoğun çaba harcayan AlaplıTicaret ve Sanayi Odası BaşkanıRecep Ocak düzenlediği basın toplantısı ile Alaplı Organize SanayiBölgesinde ki son gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı. OSB’ye şimdiye kadar altyapı ile birlikte 16milyon yatırım yapıldığını kaydetti.
Alaplı Organize Sanayi Bölgesinin toplamda 73bin 84 metre karelik alanı kapsadığını ifade eden Alaplı Ticaret ve SanayiOdası Başkanı Recep Ocak; 3 Kasım da yapılacak olan Alaplı OSB ihalesininAlaplı ya hayırlı olmasını temenni ettiklerini ifade etti. 3 Kasım 2016tarihinde yapılacak olan ihaleye yerelmüteaahhitlerin katılmasını temenni ettiklerini ifade eden Ocak; ihaleninardından alt yapı çalışmalarının 1 yıl içinde bitirmeyi planladıklarını ifadeederek en kısa sürede yer teslimlerinin yapılarak Alaplı OSB nin somut olaraken kısa zamanda hayata geçirmek istediklerini söyledi.
Alaplı Organize Sanayi Bölgesinin bu kademeyegelmesinde pay sahibi olan Oda da daha önce görev yapan Başkanlara meclisbaşkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, genel sekterlerine ve emeği geçenlereteşekkür eden Ocak, göreve geldikleri ekip arkadaşları ile birlikteçalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceklerini söyledi.
Ocak ayrıca Alaplıya kurulması planlanan fakülteyekayıtsız şartsız destek verdiklerini, fakültenin kurulması için yer tahsisindebulunan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekine ve emeği geçen herkese teşekkürettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER