ARAÇLAR İÇİN ANAHTAR TESLİMİ MÜŞAVİRLİK…

ARAÇLAR İÇİN ANAHTAR TESLİMİ MÜŞAVİRLİK…

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli’de sayıları her geçen gün artan araçlar için hayati önemi bulunan Trafik işlemleri için yoğun mesai harcayan Trafik Müşavirleri, trafik sigortasından, araç muayenesine, plaka değişiminden, araç üzerindeki teknik değişikliklere, plan- proje çiziminden, ruhsat değişimine kadar pek çok konuda sürücüleri yönlendiriyor.

İlçede 16 yıldır Trafik Müşavirliği mesleği ile uğraşan Gökhan Mağul, Araç alıp-satarken ya da alırken evrak işlerini kolaylaştırmak için geliştirilen bir meslek olan trafik müşavirliğinin, müşterilerine farklı hizmet anlayışı ile danışmanlık vermeye devam ettiğini kaydetti.

Kdz. Ereğli’de Trafik müşavirleri araç sürücülerinin işlerini kolaylaştırmayı sürdürüyor. İlçede sayları her geçen gün artan trafik müşavirleri alım-satımdan, sigortaya kadar pek çok konuda sürücülere profesyonel destek sağlıyor.

Kdz. Ereğli’nin yeni açılan trafik müşavirlerinden biri olan “Ereğli trafik müşavirliği” ile aracı olan vatandaşlara araç alırken veya satarken evrak işlerini kolaylaştırmak için çalışıyor.

İlçede 16 yıldır trafik müşavirliği ile uğraşan Gökhan Mağul, Ali Çakır, Ferit Büyükbaş “Ereğli trafik müşavirliği” adı altında birlikte açtıkları işyerinde, aracı olan vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

MESLEĞE ÖNEM ARTIYOR

Ortaklar adına gazetemize açıklamada bulunan Mağul, mesleğin öneminin giderek arttığını belirterek şunları söyledi:

“ Bizim görevimiz araç sahiplerinin adına; araçlarıyla ilgili trafik sigortası, araç muayenesi, plaka değişim işlemleri,araç üzerindeki teknik değişikliklerinde plan proje çizimi ve ruhsat değişimi işlemlerinin takibini yapmaktır. Verdiğimiz hizmetin amacı araç sahiplerinin işlemlerini yaparken zaman kaybetmemesi ve koşturmamasını sağlamak, işlerinde yaşayabilecekleri aksaklıkları tecrübemizle ortadan kaldırmaktır. Verdiğimiz hizmetin sonucunda araç sahiplerinin günlük yaşantılarında herhangi bir değişiklik olmadan işlemleri tamamlanmaktadır.

“İŞLERİ KOLAYLAŞTİRİYORUZ”

Araç satarken ya da alırken evrak işlerini kolaylaştırmak için geliştirilen meslek dalı olan trafik müşavirleri yani iş takipçileri son yıllarda gittikçe artıyor, eğitimlerle bilinçlendirilmeleri yararlı olur. Trafik müşavirliği olarak da adlandırılan iş takipçilerinin görevi; şahıs, kurum ve şirketlerin bütün motorlu araçlar ile yönetmelikte tescili zorunlu kılınan motorsuz araçların sahiplerinin, yetkili tescil kuruluşlarına tescil ettirmek ve tescil belgesi almak mecburiyeti başladığı andan itibaren bu işlemlerin yerine getirilmesini ticari vekaletname ile yerine getirmektir.

BİZİM AMACIMIZ HİZMET VERMEK

Trafikle ilgili işi olan vatandaşlar, genellikle iş takibi için belirledikleri kişilerin isimlerini ve iş yerlerini bile bilmiyorlar. Mağdur olmamak için vatandaşların bazı konulara dikkat etmeleri gerek. Bizim vizyon-misyonumuz ise, ziyaretçilerimizi, vatandaşları yaptıkları veya yaptırdıkları trafik işlemleri hususunda dikkatli olmaları konusunda uyarmak, kanun tüzük ve yönetmelik hükümleri nezdinde bilgilendirmek,

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2013, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER