Asgari ücretle işçi alınacak

ASGARİ ÜCRETLE İŞÇİ ALINACAK

Asgari ücretle işçi alınacak

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği arasında işbirliği yapılarak düzenlenecek olan Toplum Yararına Program Kapsamında Merkez İlçede 112 kişi, Kozlu ilçesinde 3 kişi, Kdz Ereğli İlçesinde 28 kişi, Çaycuma İlçesinde 37 kişi, Alaplı İlçesinde 19 kişi, Devrek İlçesinde 36 kişi ve Gökçebey İlçesinde 13 olmak üzere toplam 250 işçi asgari ücret geçici işçi çalıştırılacaktır.

Aranan Nitelikler

1. Türkiye İş Kurumu Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne kayıtlı olmak.

2. 19 yaşından gün almış olmak.

3. Son altı ayda TYP Hariç Türkiye İş Kurumunun düzenlediği Programlara katılmamış olmak.

4. Emekli, malul, dul ve yetim aylığı ve engelli maaşı almamak.

5. Çalıştırılacağı belde mücavir alanında ikamet ediyor olmak.

6. İşi yapmasına mani engeli bulunmamak

7. Gelen müracaatlar sonucu istihdamda güçlük çekilen gruplar (35 yaş üstü bireyler, , eski hükümlüler, kadınlar, terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yararlananlar) için birinci liste oluşturulacak olup, bu listedekiler öncelikli olacaktır. Diğer başvurular için ise ikinci liste oluşturulacaktır. Katılımcılar birinci listede yeterli başvuru olmaması durumunda ikinci listeden katılımcılar belirlenecektir

8. Müracaatçılar arasında başvuru şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılanlar listeden çıkarılacak olup mülakata katılamayacaklardır.

9. Asil olarak programa başlatılanlar arasından şartları taşımadığı tespit edilenler hiçbir ödeme yapılmaksızın programdan çıkarılacak ve yerlerine yedekleri alınacaktır

İşin Nitelikleri

1. İşin süresi 5 ay 26 gün 176 takvim günüdür.

2. Sosyal Güvenlik primleri ödenecektir.

3.Müracaatlar 25.06.2015 tarihi saat 17:00’a kadar Merkez, Kilimli ve Kozlu İlçeleri için Zonguldak İl Özel idaresi Genel Sekreterliği 12 katlı iş merkezinde, İlçelerde ise İlçe Özel idare Müdürlüklerinde şahsen yapılacaktır.

4.Gelen müracaatlar sonucu Adayların seçimi mülakat yöntemiyle yapılacak olup, Çaycuma, Gökçebey ve Devrek İlçelerinin mülakatları 01.07.2015 tarihinde saat 10:00 da İl Özel idaresi Devrek Bakım Evinde (Çaydeğirmeni Mevkii), Kdz. Ereğli ve Alaplı İlçeleri için 02.07.2015 tarihinde saat 10:00 da İl Özel idaresi Kdz. Ereğli Bakım Evinde ( Delihakkı Mevkii), Merkez Kilimli ve Kozlu İl özel İdaresi Ek Hizmet Binası Sosyal Tesislerinde (Kokaksu Mevkii) yapılacaktır.

5.Mülakat sonucu kazananlara İdarece bilgi verilecek olup, sonuçlar ayrıca İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve İlçeler ise İlçe Özel İdaresi Müdürlüklerince ve Çalışma İş Kurumu Müdürlüğü ilan panolarında ilanen duyurulacaktır.

3. Mülakat sonucunda kazananlar 06.07.2015 günü en geç saat 08:00’a kadar İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği başvurmaları gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER