BAKKA mali destek programı açıklandı

BAKKA mali destek programı açıklandı

BAKKA mali destek programı açıklandı
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı “2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı” açıklandı. Program kapsamında BAKKA tarafından 7 milyon TL para dağıtılacak. 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü itibarıyla, “Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği” çerçevesinde uygun proje başvurularının kendisine sunulması amacıyla “2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programını” açıkladı.

TR81 Düzey 2 Bölgesinde iş, yatırım ve yaşam alanlarındaki altyapı eksikliklerinin giderilerek bölgeye yatırım çekilmesine olanak sağlanması ve yaşana bilirlik düzeyinin arttırılması amacıyla, kar amacı gütmeyen kurum, kuruluşlara yönelik olarak gerçekleştirilecek olan programa 7 milyon TL bütçe ayrıldı.

Programa kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar başvuru yapabilecek. 2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programının Öncelikleri ise bölgedeki iş ve yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik altyapı çalışmaları, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre için gerekli fiziki ve sosyal altyapı çalışmaları, Doğal, tarihi ve kültürel açıdan potansiyeli olan bölgelerde turizmin geliştirilmesine yönelik fiziki ve sosyal altyapı çalışmaları ve dezavantajlı kesimlere yönelik fiziki mekanların düzenlenmesi ve ilgili altyapı çalışmalarından oluşuyor.

Programa başvuru yapacakların önce sisteme girişlerini yapması ardından rehberde belirtildiği şekilde ajansa teslim etmesi gerekiyor. Başvuruların sisteme girilmesi için son tarih 23 Eylül 2016 Cuma günü saat 23:59, başvuru dosyalarının Ajansa teslimi için son tarih 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 18:00 olarak belirlendi.

Bu tarih ve saatten sonra Ajansa ulaşan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.
Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER