Balcı, vatandaşlara çağrıda bulundu

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Kdz. Ereğli Şubesindeki dernek binasında 11 Eylül 2014 de yürürlüğe giren Torba yasası ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya konuşmacı olarak Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce ve bir çok mali müşavir katıldı.

Balcı, vatandaşlara çağrıda bulundu

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği ,11 Eylül 2014 de yürürlüğe giren Torba yasası ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Kdz.Ereğli şubesinde gerçekleştirilen toplantıya,Kdz.Ereğli vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce ve çok sayıda Mali müşavir katıldı.

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Balcı yürürlüğe giren Torba Yasası Vergi, Sgk ve oda borçlarının yeniden yapılandırılması ve halk dilinde kasa affı olarak da bilinen ve ortaklardan alacakların düzeltilmesi gibi konular hakkında bilgi verileceğini belirtirken, Torba Yasasının Mali Müşavirleri ve vergi mükelleflerini ilgilendiren bölümleri hakkında bilgi verdi.

BALCI, VATANDAŞLARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Balcı,Vatandaşların bu yasadan maksimum seviyede yararlanmasının amaçlandığını belirtirken,konuşmasının sonunda vatandaşlara çağrı yaparak mali müşavirlere veya bağlı vatandaşların bağlı oldukları vergi dairelerine en kısa zamanda başvurarak konu hakkında detaylı bilgi edinip başvuru yapmalarını gerektiğini ifade etti.

GÖVCE,KATILIMCILARA BİLGİ VERDİ

Kd.Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce ise yaptığı konuşmada yürürlüğe giren Torba Yasasının vergi ile ilgili kısmı hakkında katılanlara bilgi verdi. Gövce, yürürlüğe giren yasanın gerekçelerinden birinin getirdiği ekonomik kalkınmanın sürdürülebilirliği olduğunu belirterek,”Yatırım ortamının iyileştirilmesi, özel sektöre kamu borcunun yükünü azaltması ve mali ve para politikalarını yön vermesi amacıyla yasağın gerekçelerinin olduğunu söyledi. Gövce, toplantının geri kalan kısmında yasasının vatandaşlara getirilerinden bahsederek katılımcılara bilgi verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER