ÇİMENOĞLU BU SONUÇLARA ÇOK KIZACAK.

ÇİMENOĞLU BU SONUÇLARA ÇOK KIZACAK.

gundemeregli.com-AK Parti’nin Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde yaptığı parti için eğilim yoklamasının sonuçları Kızıl hackerlar grubu olarak bilinen RedHack, Twitter hesabı üzerinden yayımlandı.

Tüm illerin temayül yoklaması sonuçlarını yayınladığı listede Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu için tam bir yıkım denilebilecek sonuçlar ortaya çıktı.

Belediye Başkanının partimizden yeniden aday gösterilmesini ister misiniz’ sorusu sorulan Ak Partililerin, 14’ü ‘evet’, 44 partili ise ‘hayır’ dedi.

RedHack, AKP’nin aday belirleme kıstaslarından birisi olan, tüm il ve ilçelerde yapılan temayül sonuçlarını, Twitter hesabından yayınladı. Yayınlanan temayül tutanaklarında Ak Parti’nin Ereğli Adayı Hüseyin Uysal ile Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu aldıkları oyla listenin son sıralarında yer alabildi.  

 AKP’nin Zonguldak temayül sonuçları olduğu belirtilen tutanaklara göre, Zonguldak’ta Ali Bektaş temayül yoklamasından birinci isim olarak çıktı.

ZONGULDAK SONUÇLARI

Zonguldak Belediye Başkan Adaylığı için yapılan temayül sonuçlarına göre Ali Bektaş 189, Hüsevardi Şen 47, Cem Dereli 38, Yesari Sezgin 26, Erol Keskin 16, Ali Uzun 15, Celil Uzun 7, Metin Karaduman 7, Mustafa Çağlayan 7, Hasan Terzi 5, Ahmet Duyar 3 oy aldı.

ALAPLI’DA BİRİNCİ ÇATUROĞLU

Tutanakların Alaplı ile ilgili kısmında ise, Faruk Çaturoğlu 28 oyla ilk sırada, Hüseyin Uysal (Şube Müdürü) 15 oy ile ikinci sırada, İsmail Öztürk 5 oy ile üçüncü sırada ve Nevzat Çimenoğlu 5 oy ile dördüncü sırada yer alıyor. Alaplı ile ilgili kısımda, 61 geçerli oyun kullanıldığı ve Alaplı Belediyesi’nin mevcut Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun çalışmalarının değerlendirildiği tutanağa göre, AKP’liler, kendi belediye başkanlarını başarısız buldular ve bir daha aday gösterilmesini istemediler! O sonuçlara göre, ‘Belediyecilik hizmetleri yönünden nasıl buluyorsunuz’ sorusuna; 9 partili çok başarılı, 14 partili başarılı ve 35 partili başarısız şeklinde yanıt vererek oy kullandı. ‘Halkla ilişkileri yönünden nasıl buluyorsunuz’ sorusuna da; 9 partili çok başarılı, 20 partili başarılı ve 29 partili başarısız dedi. ‘Teşkilatla ilişkileri yönünden nasıl buluyorsunuz’ sorusunu da yanıtlayan partililer, çok başarılı olduğu yönünde 7 oy, başarılı olduğu yönünde 18 oy ve başarısız olduğu yönünde de 33 oy kullandılar. Çimenoğlu’nun, ‘Partiyi temsil yeteneği’ni de değerlendiren AKP’lilerin; 8’i çok başarılı, 13’ü başarılı ve 36’sı da başarısız buldukları yönünde oylarını verdiler. ‘Belediye Başkanının partimizden yeniden aday gösterilmesini ister misiniz’ sorusuna da, 14 partili ‘evet’, 44 partili ise ‘hayır’ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER