Çıtır usta yeni yıla bomba gibi giriyor

Kdz.Ereğli’de 58.Şubesini açarak Kdz.Ereğli´li vatandaşların damak tadına hitap eden Çıtır Usta yeni yıla menüsünde yaptığı indirimle giriyor.

Çıtır usta yeni yıla bomba gibi giriyor
Kdz.Ereğli’de 58.Şubesini açarak Kdz.Ereğli´li vatandaşların damak tadına hitap eden Çıtır Usta yeni yıla menüsünde yaptığı indirimle giriyor. Her zaman olduğu gibi kendine özgü lezzetleri ile müşterilerinin damak tadına hitap edecek olan Çıtır usta , pide, dürüm ve lahmacunda  kampanya yaparak  yeni yıla bomba gibi giriyor.

Çıtır Usta Kdz Ereğli Şubesi İşletmecisi Şengül Kalaycı, Yılbaşı öncesi Kdz.Eeğlili vatandaşların damak tadına hitap eden, lezzetli ürünlerinde kampanyaya gittiklerini belirterek ; ´´ Vatandaşlarımız için muhteşem indirimler yaptık,10 adet lahmacun-çiğköfte ve 2,5 litrelik içecek sadece 45.00 TL, yine bunun yanında 3 pide al 2 pide öde kampanyamız ve 3 tavuk şiş dürüm al 2 dürüm öde kampanyalarımız var. Vatandaşlarımızın bu muhteşem lezzetleri tatmaları için şubemize bekliyoruz,Dikeyen Müşterilerimiz (0372) 300 0 532 nolu telefondan sipariş verebilirler dedi.
Tüm Ereğlili Vatandaşların Yeni yılınıda kutlayan Kalaycı,2015 yılının  sağlık,Mutluluk ve bol kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.
 
Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER