Emekliye Çifte Müjde...!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu emeklilerin maaşları ve ikramiyelerinin bayramdan önce ödeneceğini duyurdu. Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin bayram ikramiyesi 7 Haziran'da, SSK emeklilerinin ikramiyeleri de 8 Haziran'da ödenecek.

Emekliye Çifte Müjde...!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, emeklilerin maaşve ikramiye ödemelerinin öne alındığını açıkladı. Bakan Sarıeroğlu, emekli maaşı ile ikramiyelerin ayrı ayrı ödeneceğini söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlunun konuşmalarından satır başları;
SSK Bağkur ve emekli sandığından emekli olan vatandaşlarımız, SGKdan emekli aylığı almanın yanı sıra farklı ödemeleri alan hak sahiplerimiz de var. Onları da ilgilendiren çok önemli bir müjdeydi. 1000 TLlik ikramiye ödememiz olacak.

Haziranın ilk haftasında ödemeye yapacağımızı ifade etmiştik. 15 - 17 Haziran tarihleri arasında Ramazan bayramımız.

BİR ÖNCEKİ HAFTA YAPMAYA KARAR VERDİK

Bayram öncesinde vatandaşlarımızı daha da rahatlatmak adına, hem emekli maaşlarımızın ödemelerini hem ikramiyelerimiz de bir önceki hafta yapmaya karar verdik.

TARİHLER BELLİ OLDU
Bağkur ve emekli sandığı, 7 Haziran 2018de ödeyeceğiz. SSK emeklilerimizin ikramiyelerini de 8 Haziran 2018 tarihinde ödeyeceğiz.
Emekli sandığı ayın 1 - 5 arasında, SSK- Bağkur emekli maaşlarımızı da 11-12-13 Haziran tarihlerinde ödemelerini gerçekleştirmiş olacağız.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER