ERDEMİR İÇİN GENÇ DEVREYE GİRDİ

ERDEMİR İÇİN GENÇ DEVREYE GİRDİ

gundemeregli.com-


Erdemir ise oda seçimlerinde oluşturulacak listelere ortak isim vermekten yana tavrını ortaya koyuyor.
Başta Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Osman Fatih Tar olmak üzere yönetimin (hala) sır gibi sakladığı isim, talep edilmesi halinde çıkacak muhtemel listelere verilecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2013, 14:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 11 yıl Önce

BU BİLGİ KİRLİLİĞİ YARATAN AÇIKLAMALARI YAPAN İSİMSİZ VE YETKİSİZ ERDEMİR YETKİLİSİ KİMDİR?LÜTFEN AÇIKLAR MISINIZ? MERAK EDİYORUM...!!!

ŞİRKETİMİZİN KAMUOYUNUN BİLGİLENDİRİLMESİNE DAİR YÖNETMELİĞİNİN, AŞAĞIDA AÇIKLAMIŞ OLDUĞUM İLGİLİ MADDELERİNDE, BU TÜR KONULARDA KİMLERİN AÇIKLAMALARDA BULUNABİLECEKLERİ AÇIKÇA BELİRTİLMİŞTİR. BU YETKİLİ KİŞİLER DIŞINDAKİ KİŞİLERİN KAMUOYUNDA BİLGİ KİRLİLİĞİ YARATAN AÇIKLAMALARINA ASLA RAĞBET ETMEYİNİZ. KİM TARAFINDAN SÖYLENDİĞİ BELLİ OLMAYAN KAMUOYUNU YANILTMAYA YÖNELİK BU TÜR HABERLER VE AÇIKLAMALAR TAMAMEN ASPARAGAS HABER VE AÇIKLAMALARDIR. BUNLARA İNANMAYINIZ.

ERDEMİR KAMUNUN BİLGİLENDİRİLMESİ ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK
Yönetmelik No : 14
Yürürlük Tarihi : 24.11.2010

Erdemir Grup Şirketleri Hakkındaki Bilgilerin, Yazılı-Görsel Basın Açıklamaları ve Sair Yollarla Kamuya Sunulması
Madde 4.

Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri uyarınca Erdemir Grubu hakkındaki kamuya açıklanması zorunlu bilgiler 5. maddede sayılan “yetkilendirilmiş kişiler” tarafından kamuya duyurulacak; yine, Erdemir Grubu’nun ticari faaliyetleri, beklentileri veya GÜNCEL KONULARLA İLGİLİ YAZILI VE GÖRSEL BASIN AÇIKLAMALARI da, 1. maddede belirtilen prensiplere uygun bir şekilde, 5. maddede sayılan “yetkilendirilmiş kişiler” tarafından yapılacaktır. Ayrıca, mevcut hissedarlar ile yatırımcılara Erdemir Grubu hakkındaki, yine Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri uyarınca kamuya açıklanması zorunlu olan tüm bilgilere erişme imkanı sağlanmaya devam edilecektir.

Kamuyu Bilgilendirmekle Yetkili Olan Kişiler
Madde 5.

Erdemir Grubu adına analistlerle, sermaye piyasası profesyonelleriyle ve medya temsilcileriyle iletişim kurmaya, değerlendirme yapmaya ve görüş bildirmeye, 4. maddede belirtilen çerçevede kamuya bilgi sunmaya, özellikle yazılı ve görsel medyaya ve Reuters, Foreks vb. veri dağıtım kanallarına, YAZILI VEYA SÖZLÜ BASIN AÇIKLAMASI YAPMAYA YETKİLİ KİŞİLER ERDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI, YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ, GENEL MÜDÜR, BAŞ HUKUK MÜŞAVİRİ, MALİ İŞLER GENEL MÜDÜR YARDIMCISI, YATIRIMCI İLİŞKİLERİ MÜDÜRÜ İLE KURUMSAL İLETİŞİM VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRܒDÜR. Bunlar “YETKİLENDİRİLMİŞ KİŞİLER” olarak adlandırılır.

SAYGILARIMLA

“FESTİVALE HAYIR. ÜRETMEDEN TÜKETMEK, EREĞLİ´Yİ TÜKETMEKTİR.”
“İNANIYORUM Kİ, BİR GÜN HERKES FESTİVALE HAYIR DİYECEK.”
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, 2005, Kalite gönüllüsü
Ünal SAVAŞ – Erdemir retired, 2005, Quality volunteer

SIRADAKİ HABER