GMİS,MTA Genel Müdürü Erdem’i ziyaret etti

GMİS,MTA Genel Müdürü Erdem’i ziyaret etti

GMİS,MTA Genel Müdürü Erdem’i ziyaret etti

Genel Madenİşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Merkez Yönetimi veMTA Şube Yönetimi ile birlikte Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürü CengizErdem’i 23 Aralık 2016 tarihinde makamında ziyaret etti.

TürkiyeTaşkömürü Kurumu (TTK) Yönetim Kurulu üyeliğine de atanan MTA Genel MüdürüCengiz Erdem’e yeni görevinde başarılar dileyen GMİS Heyeti, TTK ve MTA’nınsorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

MTAişyerlerindeki çalışma koşulları, işçi açıkları, 2017 yılı çalışma programı,toplu iş sözleşmesi süreci gibi temel konuların görüşüldüğü toplantıda daha sıkbir araya gelme ve MTA ile TTK’nın ülke ekonomisine daha fazla katkı vermesiiçin birlikte çalışma temennisinde bulunuldu.

ToplantıdaGMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci’nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı İsaMutlu, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve EğitimSekreteri Satılmış Uludağ, MTA Şube Başkanı Durmuş Kılıç ve Şube Yönetim Kuruluüyesi Mehmet Uğurlu Deveci, Kamil Gökçeoğlu ile Yiğit Soylu hazır bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2016, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER