GÖRÜŞMELERE BAŞLADILAR

GÖRÜŞMELERE BAŞLADILAR
gundemeregli.com-Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret ettiler.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Oda Meclisi Başkanı Hasan Öztürk ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaretlerinde, ilçenin sorunlarının çözümü konusundaki fikirlerini paylaştılar. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Alaplı’nın çözülmesi gereken sorunları bulunduğunu ve bu sorunların çözümünün herkesi kapsadığını belirterek, “Biz Alaplı TSO olarak, sorunların çözümünde üzerimize düşen görevi yapacağız. Gerektiği zaman sorunların çözümüne öncülük edeceğiz, gerektiği zaman da kamuoyu oluşumuna katkıda bulunacağız.Bu konuda da, herkesle işbirliği yapmaya ve ortak çalışmaya hazırız. Sorunları da ancak bu şekilde aşabileceğimizi düşünüyoruz. “ dedi.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, TSO’nun yeni oluşan ve genç dinamik ekibinin ilçeye çok şeyler kazandıracağına inandıklarını belirterek, “ Sorunların çözümü noktasındaki fikirlerinize biz de aynen katılıyoruz. Biz de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da TSO ile dayanışma içinde sorunların çözümünün gayreti içinde olacağız. “ dedi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nın kendisinin ilk Belediye Başkanı olduğu dönemde büyük bir mücadele sonunda kurulduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Âlaplı TSO ilk günden bu yana çok mesafe katetti. Kendini sürekli geliştirdi, kendi binasına kavuştu.

TSO yöneticilerinin bu gayreti hepimizi de memnun etmektedir. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2013, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER