HER ŞEY EYVALLAH İLE OLMAZ

Posbıyık, makamında TSO heyetini ağırladı

HER ŞEY EYVALLAH İLE OLMAZ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  Ticaret ve Sanayi Odalarında görev yapmanın kutsal bir iş olduğunu belirterek, “Ereğli ve Alaplı’nın gerekli alt yapısı var.  Sakin olduğumuz için her şeye eyvallah dediğimiz için dertliyim” dedi.

Posbıyık kendilerini makamında ziyaret eden Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, TSO Meclis Başkanı Hasan Öztürk, TSO Başkan Vekilleri Tarık Yazıcı, Nedim Kaplancan, Yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Oktay, Burak Yaman’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, yine yönetime başarılar diledi.

Posbıyık, “ Bazı konularda bizi kandırıyorlar, sizlerin ve bizlerin TSO’nun görevi kadar kutsal bir görev yoktur.  Genel alt yapı çok iyi. Bölge olarak sessiz ve sakin olduğumuz için, Bölgemizin avantajlarını kullanamıyoruz. Bu nedenle çok dertliyim.  İlimizdeki başka ilçelere göre ticari ve uluslararası ulaşım avantajını yeteri kadar kullanamıyor.   

Sizlere yeni görevinizde Hayırlı olsun diliyorum. Hepiniz yeni göreve gelen isimlersiniz. Hayırlı olmasını diliyor Başarılı olmanızı arzuluyorum.” dedi.

Ocak ise her konuda birlikte çalışmak istediklerini belirterek, “26 Mayıs tarihinde seçildik. Akabinde seçimlerimizi yaptık.  Görev dağılımımızı yaptık. Alaplı tarihinde TSO tek liste ile güzel bir oluşum ile seçimleri tamamladık.  Dilek ve temennileri gerçekleştirmek için yola Ereğli ile Alaplı´nın et ve tırnak gibi ayrılmaz kardeş ilçedir. Yapılacak olan her türlü oluşumda birlik ve beraberlik içinde olacağımıza  inanıyorum.  Belediyenin vatandaşa hizmet noktasında yaptığı çalışmaların devamını diliyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Ocak ile Posbıyık birbirlerine çeşitli hediyeler verdiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER