HİZMET ETMEK İÇİN ARKADAŞLARIMIZLA YOLA ÇIKTIK

HİZMET ETMEK İÇİN ARKADAŞLARIMIZLA YOLA ÇIKTIK

gundemeregli.com-Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Meclis Başkanı Hasan Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir’i ziyaret ettiler.

26 Mayıs tarihinde seçimini yapıp başkan, yönetim ve meclisini belirleyen Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görüş alış verişinde bulunuldu.

Zonguldak TSO Başkan ve yönetimini tebrik edip görevlerinde başarılar dileyen Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, bölge sorunlarının çözümünde birlikte çalışmak isteğini belirtti. Camiaya yakışır bir şekilde kongrelerini yaptıklarını ifade eden Alaplı TSO Başkanı Ocak, “Hizmet etmek için arkadaşlarımızla yola çıktık. Ben ve ekip arkadaşlarım genç dinamik, hepsi işlerinde başarılı arkadaşlar. İlçemize yatırım çekmek için ve yörenin gelişmesi için çaba harcayacağız. Birlikte çalışmak ve bölgemize hizmet etmek isteriz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir ise, “Öncelikle yeni yönetiminizi ve meclisinizi tebrik ediyorum. Bizler TOBB çatısı altında büyük bir camia ve aileyiz. Yapılan seçimlerle göreve gelen arkadaşlarla daha dinamik bir yapıya kavuşuyoruz. Önümüzdeki süreçlerde birlik ve beraberliğimiz adına güzel adımlar atılarak bölge ve ülkemiz adına taleplerimizi takip edeceğiz. Üyelerimize, bölgemize ve ülkemize daha çok hizmet edebilmenin yolu birlik ve beraberliğimizden geçiyor. Bunu da hep birlikte sağlayacağız” dedi.

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Sabri Karaduman, Metin Demir, Yücel Mercimek ve Genel Sekreter Renda Okay da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2013, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER