LAFERGE KARİYER PERÇİNLEDİ

LAFERGE KARİYER PERÇİNLEDİ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’nde kurulu bulunan Laferge Ereğli çimento Uluslararası tecrübe ve bilgi ve birikimini paylaşmayı sürdürüyor.

Bubağlamda işyerinin kapılarını yetişmeye devam eden öğrencilere sonuna kadar açan Lafarge, öğrencilerin kariyerlerine de katkıda bulunuyor.

Sektör olarak öğrencilerden kendilerini çalışma dünyasına nasıl hazırlamaları gerektiği konusunda aydınlatıcı bilgiler veren Lafarge sektörün yeni başlayan çalışanlardan beklentileri belirtildi.

Lafarge öğrencilere kariyer aşamaları örnek olarak işlemeyi ihmal etmedi.

Kdz. Ereğli İlçesi’nde aralıksız olarak 20 yıldır hizmet vermeyi sürdüren Lafarge Ereğli Çimento, yakın çevrede bulunan okullar ile işbirliğini sürdürüyor.

Daha önce öğrencilerin teoride öğrenmiş oldukları bilgileri pratikte görebilme imkanı sağlayarak kapılarını Bülent Ecevit Üniversitesi ( BEÜ) öğrencilerine açan Lafarge Ereğli Çimento, bu defa Bülent Ecevit Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünün düzenlemiş olduğu kariyer günleri etkinliklerine katılarak üniversitelere desteğini sürdürdü.

Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikte Laferge Genel Müdürü Merter Gençer, Satış Müdürü Barış Kolsuz ve Kalite ve Çevre Sorumlusu Serkan Köktürk Çimento Sektörü ve sektördeki kariyer imkanları konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Düzenlenen Seminerde, Dünya’da ve Türkiye’de Çimento Sektörü hakkında bilgi verilirken Lafarge’ nin 68 ülkede çimento ve agrega/beton faaliyet alanları ile birlikte Lafarge Ereğli Çimento ve Çimento şirketlerinde ki organizasyon yapısı, bu yapıda öğrencilerin ileride alabilecekleri görevler anlatıldı. Sektör olarak öğrencilerden kendilerini çalışma dünyasına nasıl hazırlamaları gerektiği, sektörün yeni başlayan çalışanlardan beklentileri belirtildi. Aynı zamanda öğrencilerine kariyer aşamaları örnek olarak işlendi. Seminer öğrenciler ile Gerçekleştirilen soru cevap bölümü ile sona ererken. seminerin kendilerine çok faydalı olduğunu belirten öğrenciler bu seminerin farklı bir vizyon verdiğini belirterek Lafarge yetkililerine ve semineri düzenleyen Yapı İşletmesi ABD Başkanı Yrd. Doç.Dr. Serdar Ulubeyli’e teşekkürlerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2013, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER