MÜSİAD’TAN VALİ ATA’YA ZİYARET

MÜSİAD’TAN VALİ ATA’YA ZİYARET

gundemeregli.com-MÜSİAD Kdz.Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer veberaberinde Şube yöneticileri ile birlikte Gaziantep Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Genel Merkezi tarafından Gaziantep Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 82. Genel İdare Kurulu Toplantısına katılmak üzere bölgede bulunan MÜSİAD Heyeti, 2008-2011 yılları arasında Zonguldak Valisi olarak görev yapan Erdal Ata’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezer, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve MÜSİAD Kdz.Ereğli Şubesi Başkan Yardımcısı Abdülkadir Çınar, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve MÜSİAD Kdz.Ereğli 4. Dönem Şube Başkanı Faruk Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çatalçam, üyelerden aynı zamanda Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Kılıç, MÜSİAD Zonguldak Temsilcisi Salih Yılmaz, Zonguldak üyelerinden Abdülkadir Aktarı ve Faruk Mercimek’in katılmış olduğu ziyaret programında, Vali Ata ile bölgesel konular hakkında görüş alışverişlerinde bulunuldu.

“BÖLGENİN EKONOMİK SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ GÖRÜŞÜLDܔ

Bölgenin ekonomik sorunları ve çözümlerikonusunda karşılıklı fikir alışverişlerindebulunulan ziyarette,MÜSİAD Şube Başkanı Sezer tarafından Vali Erdal Ata’ya, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan Zonguldak-Karabük-Bartın Yatırım Ortamı Cd’si verilirken, bölgeye yeni yatırımcı kazandırılabilmesi noktasında yapılabilecekler hakkında da görüş alışverişlerinde bulunuldu.

BİRLİK VE BERABERLİKLE AŞILAMAYACAK SORUN OLMAZ

Vali Erdal Ata, MÜSİAD ve Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen kendilerine yapılan ziyaretten dolayı duymuş oldukları memnuniyeti dile getirirken, “Bölgede birlik ve beraberlikle aşılamayacak sorun olmadığının altını çizdi. Zonguldak bölgesini çok iyi bildiğini belirten Ata, bölgeye yeni yatırımcı kazandırılabilmesi noktasında atılan adımları her zaman destekleyeceğini, geçmişte bölgede hizmeti bulunan bir Vali olarak bölge için üzerine düşen ne varsa yapacağını söyledi.”

“İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ”

MÜSİAD Şube Başkanı Sezer, Vali Ata’ya kendilerini ağırlayarak göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerini ve Gaziantep ilinde yapmış oldukları çalışmalarda başarı dileklerini sunarken , ziyaretin sonunda Vali Erdal Ata’ya, Kdz.Ereğli’de gerçekleştirilen 14. MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül Töreninde Vali Erdal Ata’nın ödül almaya hak kazanan öğrencilerle çektirmiş olduğu hatıra fotoğrafı ile bölgesel ürünlerden çilek reçeli ve fındık ürünlerinden oluşan hediyelerini takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2013, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER