Ocak, “ Bizim için Alaplı menfaati ön planda”

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, kamoyunda dillendirilen Kdz. Ereğli ve Alaplı OSB’lerin birleşeceğine yönelik iddialar ilgili olarak,” Şu anda bu yönde görüşmeler devam ediyor.

Ocak, “ Bizim için Alaplı menfaati ön planda”

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, kamuoyunda dillendirilen Kdz. Ereğli ve Alaplı OSB’lerin birleşeceğine yönelik iddialar ilgili olarak,” Şu anda bu yönde görüşmeler devam ediyor. Bizim için Alaplı menfaatleri ön plandadır. İlçenin lehine olacak her adıma destek veririz” dedi.
Kdz. Ereğli ve Alaplı OSB’lerin birleşeceğine yönelik kamuoyunda çıkan iddialara Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak yanıt verdi. Konuyla ilgili olarak Zonguldak’ta düzenlenen toplantıda olduğunu ve toplantıların sürdüğünü belirten Ocak, kendileri için her zaman Alaplı menfaatlerinin ön planda olduğunu söyledi. Alaplı’nın lehine olacak her adıma destek vermeye hazır olduklarını belirten Ocak,”Bu konuda görüşmeler devam ediyor. Bu anlamda, toplantılar sürüyor. Ama ilçenin lehine olacak gelişmeyi de değerlendiririz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER