SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

gundemeregli.com-Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafın her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı gerçekleştirildi.

Alaplı Çalışkan Alabalık tesislerinde düzenlenen iftar programına AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr. Ercan Candan, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, AK parti 22. ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti MKYK Üyesi Emine Çift, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, CHP Alaplı Belediye Başkan Aday A dayı Nuri Tekin, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman, Alaplı Eski TSO Yönetim Kurulu Başkanları Özer Yazıcı, Rafet Kılıç, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, İl genel ve Belediye Meclis üyeleri, Daire Müdürleri, Muhtarlar , Oda ve Dernek başkanların yanı sıra çok sayıda Oda üyesi katıldı.

“BİR KEZ DAHA BİR ARAYA GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar programında konuşan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak “Her yıl düzenlemiş olduğumuz ve sizlerle bir araya geldiğimiz birlik ve beraberliğimize vesile olan ve artık geleneksel hale gelen iftarımızı bu yıl bir kez daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz “dedi.

Ocak yaptığı konuşmada şunları söyledi “Elbette bu bir yıl içerisinde aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden çok kıymetli üyelerimiz olmuştur. Bunları da bu gecenin maneviyatı huzurunda rahmetle anıyoruz. İdrak ettiğimiz bu mübarek ayın manevi havasının benliğimize sardığı bu mübarek günlerde siz değerli dost ve üyelerimizle birlikte iftar yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birlikte ülkemizin birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu mübarek günlerde buradaki birlik ve beraberliğimizin her alanda devam etmesi en büyük arzumuzdur. Yardımlaşma ve kaynaşmanın en üst seviyeye çıktığı ramazan ayında ülkemizin her köşesinde yardıma ve desteğe ihtiyaç Din kardeşlerimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirerek Allah katında ve insanlık görevini yerine getiren kullar olmak için çabalamaktayız.

“TİCARETİN VE SANAYİNİN ÖNÜNÜ AÇMAK ÜZERE BU GÖREVE TALİP OLDUK”

Sayın Milletvekillerim değerli dostlar bizler Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak esnaf, tüccar ve sanayicilerimizin sorunlarını çözmek için ilçemizde ticaretin ve sanayinin önünü açmak üzere bu göreve talip olduk ve sizlerin desteği ile de Alaplı’nın bir çok sorununu çözeceğimize inancımız tam ve devam etmektedir. Göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli üzerinde durduğumuz Alaplı’da birlik ve beraberliği sağlayarak Alaplı’nın hak ettiği yerlere gelebilmesi için öncü olmaya devam edeceğiz.

“BÖLGE MİLLETVEKİLLERİMİZİNDE DESTEĞİ İLE İNŞALLAH ÇÖZÜLECEKTİR”

Değerli Dostlar, Duble yol kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde ilçemizin şehir merkezinden içeriye girişte yaşanan sıkıntının, burada bulanan üyelerimizin ortak sorunu olduğunu belirtmek isterim. Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu konuda ki çalışmalarımız devam ediyor. Bu sorun Bölge milletvekillerimiz inde desteği ile inşallah çözülecektir. Sizler de taktir edersiniz ki bazı prosedürlerin bürokratik işlemlerin çözümü biraz zaman alıyor. Oda olarak ta konunun takipçisi olduğumuzu tüm Alaplı kamuoyuna belirtmek isterim.

“ALPORT LİMANI İLE İLGİLİ YETKİLİLERLE GÖRÜŞÜLDܔ

İkinci bir hususta değerli dostlar Alaplı Organize Sanayi Bölgesinin tamamının kamulaştırma çalışması bitip ıslah OSB alanı ile ilgilide çalışmalarımız devam etmektedir. Şu an alt yapı projesi Alaplı OSB’nin ihale edilmesi pozisyonuna gelmiştir. Islah OSB alanında ise epey bir yol kat ettik. Şu an imar projesi düzenlenmiştir. İlgili Kurum ve Kuruluşlardan beklenen tüm yazılar elimize ulaştı. Önümüzdeki ay içinde bu dosyamızı da ilgili Bakanlıklara sunacağız, İlçemize yatırım yapmak isteyen herkese şartsız destek vermeye hazırız, Biz Alaplı’da artık ben değil biz zihniyeti ile çalışmak istiyoruz. Ayrıca ALPORT limanı İle ilgili de devir olan TAŞ Yapı A. Ş yetkilileri ile görüşülüp bununla ilgilide çalışmaların devam ettiği neticesinde cevapları bize gelmiştir. Bu konuda sizlerle paylaşmak istiyorum. İftar yemeğimize katılıp bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere şahsım yönetim kurulum ve meclisimiz adına teşekkür eder. Bin aydan daha hayırlı Kadir gecenizi, Ramazan Bayramınız şimdiden tebrik eder, Ramazan ayının bereketinin maneviyatını tüm İslam alemine ve dünya barışına katkı sağlamasını diler hepinize saygılar sunarım .”

Yapılan konuşmaların ardından iftar programı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2013, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER