TOBB 71. mali genel kurulu gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 71.Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi.365 Oda ve Borsadan gelen Üyeler ve Delegelerin katıldığı genel kurul öncesinde her yıl olduğu gibi toplu olarak Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi ve hatıra resmi çektirildi.

TOBB  71. mali genel kurulu gerçekleştirildi

TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu tarafından TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Eski Bakan, Eski TOBB Başkanı Ali Coşkun’a birer plaket verilen etkinlikte, 71’inci Genel Kurul pastası da kesildi.TOBB’un 71’inci Mali Genel Kurulu Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Vural ve TOBB delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu, iş dünyasının yeni bir büyüme hikayesi yazmak istediğini bunun için de siyasilerden yeni yapısal reformların elbirliğiyle ve hızla hayata geçirilmesini istedi

Hisarcıklıoğlu, “2015 seçimleri Türkiye’nin yeniden ayağa kalkması için milat olmalı. Haziran’dan sonra önümüzde seçimsiz bir 4 yıl var. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmeliyiz. Bu dönem sert tartışmaların geride kaldığı, güçlü reformların dönemi olmalı. Daha özgür ve daha zengin Türkiye için adımlarımızı hızlandırmalıyız” dedi.TOBB’un 71.Mali Genel Kurulunda Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Yöetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Sertan Yalçın, Selçuk İnceoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi; Mehmet Çivici ve Genel Sekreter; Gündüz Acar temsil ettiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER