TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU ZONGULDAK’A GELİYOR…

Zonguldak TSO’nun düzenlediği büyük organizasyonda Oda ve Borsa Genel Sekreterleri bir araya geliyor

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU ZONGULDAK’A GELİYOR…

gundemeregli.com-Zonguldak TSO’nun düzenlediği büyük organizasyonda Oda ve Borsa Genel Sekreterleri bir araya geliyor

Türkiye genelindeki tüm Oda ve Borsa Genel Sekreterleri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği Eğitim Seminerine katılmak üzere Zonguldak’ta buluşacak.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, il ve ilçelerin Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla 5-6 Temmuz 2013 tarihlerinde Zonguldak’ta, Oda ve Borsa Genel Sekreterlerinin katılacağı Eğitim Semineri düzenlenecek. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın TOBB’un desteğiyle düzenlediği, Türkiye genelindeki 365 Oda ve Borsa Genel Sekreterinin davet edildiği “Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi Eğitimleri” kapsamında “Akreditasyon”, “Taşıma Belgeleri”, “Oda Borsa Mevzuatı” konusunda bilgilendirmenin yapılacağı seminer gün boyunca sürecek.

5 Temmuz Cuma günü gelecek Genel Sekreterlere Deniz Kulübü’nden Saat 16.30’da hareket edecek teknelerle Zonguldak sahili gezdirilecek. Eğitim Semineri, etkinliğin ikinci günü olan 6 Temmuz Cumartesi günü Dedeman’da Saat 10.30’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açış konuşmasıyla başlayacak. Öğle yemeği arasının ardından Saat 13.30-14.30’da Eğitimci Uzman Yardımcısı Volkan Tufan “Akreditasyon”, Saat 14.30-15.30’da Daire Başkanı Eğitimci Sançar Sefer Süer “Taşıma Belgeleri”, Saat 15.45-16.30’da Hukuk Müşaviri Eğitimci Neşe Aslan “Oda Borsa Mevzuatı” konularında eğitim verecek.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU, İLÇELERİN MECLİS ÜYELERİYLE TOPLANACAK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 6 Temmuz Cumartesi günü il ve ilçelerin Oda Başkan, yönetim ve Meclis üyeleriyle bir araya gelecek. Bölgedeki Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bölge sorunlarını ele alacak olan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, üyelerle görüş alışverişinde bulunacak.

 

ZTSO BAŞKANI DEMİR, BÖLGE TOPLANTISININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Amaçlarının üyelere daha kaliteli hizmet vermek olduğunu söyleyen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, “Türkiye genelindeki tüm Oda ve Borsa Genel Sekreterlerinin katılacağı büyük bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Amacımız; hem üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek için Genel Sekreterlerimizin gelişimine katkıda bulunmak hem de Genel Sekreterlerimiz arasında kaynaşma ortamı oluşturmaktır. Bununla birlikte Zonguldak ve ilçelerini kapsayan bölge sorunlarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile paylaşarak çözüm yolları arayacağız. Bölge Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleriyle yapılacak toplantı bölgemiz işadamlarının sorunlarının birebir anlatımı ve çözümü yönünde faydalı olacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2013, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER