Tso başkanları bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde 08 Nisan 2015 Tarihinde düzenlenecek olan, Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun katılacağı VIII.Ticaret ve Sanayi Şurası öncesinde, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Zonguldak ilinin genel sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili istişare toplantısı yapıldı.

Tso başkanları bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde 08 Nisan 2015 Tarihinde düzenlenecek olan, Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun katılacağı VIII.Ticaret ve Sanayi Şurası öncesinde, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Zonguldak ilinin genel sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili istişare toplantısı yapıldı. Zonguldak ili ve ilçeleri Odalar Müşterek Toplantısına Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Sarsık, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Civak, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, İl/ilçe Odaları Akademik Danışmanı Yard. Doç.Dr. Ferdi Kesikoğlu ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay katıldı.

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Metin Demir” 08 Nisan 2015 Tarihinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında düzenlenecek olan VIII.Ticaret ve Sanayi Şurasında şehrimizin sorunlarını ilgililere iletme fırsatımız olacak. Bu amaçla ilçe oda başkanlarımızla bir ön toplantı gerçekleştirdik. Zonguldak’ın sorunlarını bu şurada yetkililere aktaracağız ve çözüm aşamalarının takipçisi olacağız. Ayrıca bu toplantıları periyodik olarak gerçekleştirme kararı aldık. Bundan böyle Sayın İlçe Oda başkanlarımızla daha sık bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.

 


Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER