TTK GİDERSE İLÇE KÖY OLUR

TTK GİDERSE İLÇE KÖY OLUR

gundemeregli.com-Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç, Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, GMİS Karadon Şube Başkanı Neşat Cebeci ve Şube Sekreteri Adnan Tıska, 11 Temmuz 2014 tarihinde Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç’a bir nezaket ziyaretinde bulunarak görevinde başarı dilediler.

Gündemin yoğun olması nedeniyle gecikmiş bir ziyarette bulunduklarını belirten GMİS Genel Başkanı Alabaş, “Sendikamızın eski bir üyesi olarak da sizin her zaman yanımızda olacağınızdan şüphemiz yok. Kilimli Belediye Başkanlığınızın hayırlı olmasını diliyoruz. GMİS olarak başarılar diliyoruz” dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç da “Bizim her zaman söylediğimiz şudur; TTK giderse, ilçe olan Kilimli köy olur. Festival düzenlememizdeki bir neden de buradaki ocakları anlatabilmektir. Ben Kilimli’ye gelen misafiri, sanatçıyı ocağa sokarım. Kendi gözleriyle görsünler diye. Çünkü bizim en büyük sıkıntımız Zonguldak’ı anlatamamaktır.

Her gün yerin yüzlerce metre altına girilen bir işi cesur insanlar yapar. Ben de TTK’nın bir mensubu olmaktan hep gurur duydum. Biz o cesur insanlarla her zaman beraberiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER