VERDİĞİ BEYANATLAR BİZİM DÜŞÜNCEMİZ DEĞİL

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker, Başkanvekili Niyazi Özcan’ın verdiği beyanatların kendilerini bağlamadığını açıkladı.

VERDİĞİ BEYANATLAR BİZİM DÜŞÜNCEMİZ DEĞİL
gundemeregli.com-Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker, Başkanvekili Niyazi Özcan’ın verdiği beyanatların kendilerini bağlamadığını açıkladı.
Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker yazılı bir açıklama yaparak, TSO Başkanvekili Niyazi Özcan’ın dün “Ereğli’de 60 bin icra dosyası var, gayrimenkullerin yüzde 50’si ipotekli, 2006 yılında 3 bin 500 olan TSO üye sayısının bin 700’lere düştüğü” şeklindeki beyanatlarını değerlendirdi. Yapılan açıklamaların Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulunu bağlamadığını anlatan eden Tetiker yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kdz. Ereğli TSO Başkan Vekili Niyazi Özcan’ın vermiş olduğu beyanatların hiç birisi Kdz. Ereğli TSO’nun Yönetim Kurulunu ve Yönetim Kurulu Başkanının düşünceleri değildir. Kdz. Ereğli TSO adına beyanat verme, fikir verme ve bilgilendirme ile ilgili yetkili tek şahıs Yönetim Kurulu Başkanına ait olup bu düşünce ve görüşlerin hiç birine katılmadığımızı bundan sonraki bu tip beyanatlar da yetkisiz kişilerin görüşlerine yer verildiğinde Kdz. Ereğli ekonomisinin zarar göreceğini bildirir saygılar sunarım.”
Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2014, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER